Ben MSI G274QPF-QD kullanıyorum eğer bütçen dahilinde bulabilirsen tercih edebilirsin Ben gayet memnunumselam bütçem 8 civarı ama amazondan olursa 9.5 seviyesine çıkarabilirim ips panel olsun 2k olsun yeterli
hocam renk olarak 10bit olmasını isityorum ve parlaklığı da ene az 300 seviyesinde olmalı bunlar benim için önemli birazGüzel fiyat bakılabilir.
LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Fps oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli vb oyunlarmı hangisi daha fazla?selam bütçem 8 civarı ama amazondan olursa 9.5 seviyesine çıkarabilirim ips panel olsun 2k olsun yeterli
ikisinide oynuyorum hocam ağırlık verdiğim bir oyun yokHocam Fps oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli vb oyunlarmı hangisi daha fazla?
Hocam Fps oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli vb oyunlarmı hangisi daha fazla?
Öyle böyle fps oyunları oynamıyorsanız benim attığım asus ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır Aynı monitörün 280 hz 1080p halini kullanıyorum oda ıps renkler güzel yani ghosting de denk gelmedi attığım linktekini alabilirsinizikisinide oynuyorum hocam ağırlık verdiğim bir oyun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOC Q27G2S 27" 165Hz 1ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR Ready QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G2S 27" 165Hz 1ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR Ready QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G2S ITOPYA'dawww.itopya.comaklımda bu 2 model var ama itopyadan almaya çekiniyorumAOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4X ITOPYA'dawww.itopya.com