2kda 144 fps alabileceğini düşünmüyorumgenelde hunt showdown, warzone2 tarzı oyunlarda oynuyorum o yüzden sanki 2knın fazla fark yaratabiliceğini düşünüyorum. o yüzden kararsızım
Tam tersi 240hz çok daha fazla fark yaratacaktır şu anki monitöründe ghosting sorunu yoksa ( genelde bu modelde olduğunu görüyorum ) aynı monitörle devam etmen daha mantıklı olurgenelde hunt showdown, warzone2 tarzı oyunlarda oynuyorum o yüzden sanki 2knın fazla fark yaratabiliceğini düşünüyorum. o yüzden kararsızım
hz değilde daha çok piksel sayısından ötürü zaten düşüncem aslında. örnek veriyorum hunt showdowndan ot böcek çok fazla yavaş oynanan detaylı bir oyun pikseller fazla olunca daha net olur sanki yanılıyormuyum2kda 144 fps alabileceğini düşünmüyorum
onda oluşacak fark 10 ise 240hz ile oluşacak fark 100dür hocamhz değilde daha çok piksel sayısından ötürü zaten düşüncem aslında. örnek veriyorum hunt showdowndan ot böcek çok fazla yavaş oynanan detaylı bir oyun pikseller fazla olunca daha net olur sanki yanlıyormuyum
Tam tersi 240hz çok daha fazla fark yaratacaktır şu anki monitöründe ghosting sorunu yoksa ( genelde bu modelde olduğunu görüyorum ) aynı monitörle devam etmen daha mantıklı olur
daha önce hiç ghosting varmı diye test etmemiştim. aldığım zamanlarda çok konuşulan bir olay değildi zaten 2kyamı ne almıştım hey gidi günler.Oynadığın oyunlara bağlı, eğer fps düşkünü biriyseniz 240 hz alın. Hikayeli oyun daha çok oynuyorsanız 2k. Bu arada samsung oddysey'lerde ghosting olmasından çok şikayetçiler.
Çok rahatsız etmemiş ki fark etmemişsin bunla devam et bence masrafa gerek yokdaha önce hiç ghosting varmı diye test etmemiştim. aldığım zamanlarda çok konuşulan bir olay değildi zaten 2kyamı ne almıştım hey gidi günler.
şimdi test ettim evet ghosting var.
masraf yapmıyacağım bunu satıp aynı fiyattan ikinci el 2k 144hz geçicem diye planlamıştım. 0 masraflı halinde sormuştum. ama genede öyle tercih edersiniz herhaldeÇok rahatsız etmemiş ki fark etmemişsin bunla devam et bence masrafa gerek yok
Aynı fiyata varsa durman hata hatta fark olsa da ips panel tercih et gözün bi bayram etsinmasraf yapmıyacağım bunu satıp aynı fiyattan ikinci el 2k 144hz geçicem diye planlamıştım. 0 masraflı halinde sormuştum. ama genede öyle tercih edersiniz herhalde