Hocam bu monitörü düşünüyordum ben de fakat bazı arkadaşlar parlaklıklığın düşük olduğunu belirtmiş siz böyle bir problem yaşadınız mı?kendimde kullanıyorum. tavsiye ederimLG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz HDMI DP QHD FreeSync/G-Sync IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz HDMI DP QHD FreeSync/G-Sync IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben yeterli olduğunu düşünüyorum hocamHocam bu monitörü düşünüyordum ben de fakat bazı arkadaşlar parlaklıklığın düşük olduğunu belirtmiş siz böyle bir problem yaşadınız mı?
300 cd/m çok düşük değil ama evet bu monitöre göre biraz az kalmış.Hocam bu monitörü düşünüyordum ben de fakat bazı arkadaşlar parlaklıklığın düşük olduğunu belirtmiş siz böyle bir problem yaşadınız mı?
10000 TL'ye kadar 2k monitör almayı düşünüyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz?
aynısı ıtopyada 8.349tl almayı dusunurseBütçeyi aşabilirsen şahane monitördür.
ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.899,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com