muhammet_ctnky
80+ Bronze
- Bütçe
- 2000
fps oynuyorum Dav3 kabloludan geçiceğim. kablosuz bir şey istiyorum. bütçe 1.5k-2.5k arası
bütçeyi biraz aşıyor birde 79 gram biraz ağırASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
iyihttps://rationalkeys.com.tr/tr/a5-series-wireless-mouse
bu nasıl? (site güvenlirmi bilmiyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçeyi biraz aşıyor birde 79 gram biraz ağır
Temu üzerinden kuponla 1.2ye ajazz 159profps oynuyorum Dav3 kabloludan geçiceğim. kablosuz bir şey istiyorum. bütçe 1.5k-2.5k arası
onada baktım mcudan dolayı takılma laglanma sorunu olduğunu söylüyorlar riske atmak istemedimiyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temu üzerinden kuponla 1.2ye ajazz 159pro
mcu belli değilki ne takılması laglanması onu anlayamadımonada baktım mcudan dolayı takılma laglanma sorunu olduğunu söylüyorlar riske atmak istemedim
mcu belli değilki ne takılması laglanması onu anlayamadım
temuda apex modelinin açıklamasında mcuya noname bi çin mcu üreticisi yazmışlar da prodaki belli değildiAlıntıyı görüntüle
apex modeli için baktım heryerde bunun gibi yorumlar gördüm
benim gördüğüm ikisinde de ryouan diye bişey vardıtemuda apex modelinin açıklamasında mcuya noname bi çin mcu üreticisi yazmışlar da prodaki belli değildi