İyi monitör. Alabilirsin. Curved düşünürsen g6 g65b olabilir.Arkadaşlar selam
2k 240hz monitör öneriniz varmı MSI g274qpx
Modelini alma aklımda var başka modelde yok yinede sorayım dedim varmı önereceğiniz?
LG nin ayakları çok uzun ve sırıtıyor pek sevmiyorum ve MSI panel testlerinde daha iyi çıktı epeydede baktım daha iyiydi aradaki fiyat farkı 500-1000 TL fln ondan lgyi eledim galiba en iyisi msi
Yok hocam curved beğenmiyorum yaİyi monitör. Alabilirsin. Curved düşünürsen g6 g65b olabilir.
Bu fiyatlarda g274qpx, lg 27gr83q-b ve gigabyte m27q x öneriyorlar. Ama en iyisi g274qpx. Satıcısı da iyiyse alınabilirLG nin ayakları çok uzun ve sırıtıyor pek sevmiyorum ve MSI panel testlerinde daha iyi çıktı epeydede baktım daha iyiydi aradaki fiyat farkı 500-1000 TL fln ondan lgyi eledim galiba en iyisi msi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam curved beğenmiyorum ya
Bir de arkadaşın önerdiği asus da var. Msi'la denk belki bir tık daha iyi olabilir. Ancak daha pahalıBu fiyatlarda g274qpx, lg 27gr83q-b ve gigabyte m27q x öneriyorlar. Ama en iyisi g274qpx. Satıcısı da iyiyse alınabilir
rapid mi nano panelden iyidi? testi nerden izlediğini söyle de yanlışlıkla denk gelmeyelimMSI panel