Neler Yeni

2k 27 inç ips panel monitör önerisi

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar asus vg27aq modelini tercih edebilirsiniz 2 k ıps panel 165 hz renk değerleri panel kalitesi güzel ürün vatandan alındığında ölü piksel testi var 3 yıl garantili

zelonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih Arslan
merhabalar asus vg27aq modelini tercih edebilirsiniz 2 k ıps panel 165 hz renk değerleri panel kalitesi güzel ürün vatandan alındığında ölü piksel testi var 3 yıl garantili

Hocam bunun fiyatı inanılmaz arttı son 1 haftadır iyi bir indirim yapsa vatan almayı düşünüyorum güzel bir monitörde fiyatı şuan çok fazla sanki

Serdo07

80+
Asus TUF Gaming VG279Q1R(144 hz IPS 1ms) modeli vardı bende, 2k ya geçmek için satmıştım. Araştırdım bir süre yaklaşık 3 ay önce https://www.gaming.gen.tr/urun/1178...s-ips-g-sync-qhd-monitor/?ref=akakce&v=1.29.7 (VG27AQ1A)bu modeli aldım. Ben aldığımda fiyatı 4999 TL'ydi.
2k deneyimi olarak açıkcası ben pek bir fark hissedemedim VG279Q1R'ye göre. Elbette biraz daha iyi gözüküyor ancak monitörün renk ayarlarını sürekli değiştirmem gerekiyor panelinden. Elden ring'de mesela aşırı karanlık oluyor oyun. Bazı yerleri göremiyorum. Panelden ayarını değiştiriyorum bu seferde görüntü kalitesi bozuluyor ya da çok açık oluyor oyun. Bazen hdr moduna almasam bile kendiliğinden hdr'a geçiyor vs. Bu gibi sorunlar nedeniyle ben çok memnun kalamadım. Hoparlörü de öylesine konulmuş gibi. Ayrıca FPS oyunları oynuyorsanız hiç tavsiye etmem.

Son düzenleme:

zelonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih Arslan
Asus TUF Gaming VG279Q1R(144 hz IPS 1ms) modeli vardı bende, 2k ya geçmek için satmıştım. Araştırdım bir süre yaklaşık 3 ay önce https://www.gaming.gen.tr/urun/1178...s-ips-g-sync-qhd-monitor/?ref=akakce&v=1.29.7 bu modeli aldım. Ben aldığımda fiyatı 4999 TL'ydi.

2k deneyimi olarak açıkcası ben pek bir fark hissedemedim VG279Q1R'ye göre. Elbette biraz daha iyi gözüküyor ancak monitörün renk ayarlarını sürekli değiştirmem gerekiyor panelinden. Elden ring'de mesela aşırı karanlık oluyor oyun. Bazı yerleri göremiyorum. Panelden ayarını değiştiriyorum bu seferde görüntü kalitesi bozuluyor ya da çok açık oluyor oyun. Bazen hdr moduna almasam bile kendiliğinden hdr'a geçiyor vs. Bu gibi sorunlar nedeniyle ben çok memnun kalamadım. Hoparlörü de öylesine konulmuş gibi. Ayrıca FPS oyunları oynuyorsanız hiç tavsiye etmem.
Hocam şuan fiyatı da olması gerekenden yukarıda bence o yüzden Gigabyte yada lg nin bir monitörü indirime girerse onu bekliyorum ayrıca ips olduğu için mi acaba o siyah renkler böyle tüm ekrana yayılıyor gibi oluyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
2k monitörlerde indirim bekleyip 1k 2k zamla karşılama olasılığınız oldukça yüksek. İndirim geçmişine bakarsanız monitöre indirim binde bir geliyor. Zaten stoklarda monitör yok konusunu bugün açmıştım. Ben olsam alırım yine de siz bilirsiniz.

zelonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih Arslan
2k monitörlerde indirim bekleyip 1k 2k zamla karşılama olasılığınız oldukça yüksek. İndirim geçmişine bakarsanız monitöre indirim binde bir geliyor. Zaten stoklarda monitör yok konusunu bugün açmıştım. Ben olsam alırım yine de siz bilirsiniz.
Doğru söylüyorsun hocam dün media markt'a ve vatana gittim bir tane 2k monitör yok olsada 10 binden aşağı değil fiyatları

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
Yakın zamanda sistem topladım 3060ti ve i5-12400f ile kullanacağım bir monitör lazım hertz olarak 144 hz olabilir çok fazla yüksek hertze gerek yok fiyattan dolayı.
Hocam maalesef asus tuf 27" monitörde ghosting ile karşılaştığım için geri iade ettim yerine lg ultragear 27gp83b-b monitörünü aldım fiyatı pahalı fakat gayet güzel bir monitör. Tavsiyem monitör almadan mutlaka hz ghosting ve ölü piksel testi yaptır

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Doğru söylüyorsun hocam dün media markt'a ve vatana gittim bir tane 2k monitör yok olsada 10 binden aşağı değil fiyatları
Monitörlerin ve çevre ekipmanlarınıj fiyatı bayağı şişti. Sanırım PC fiyatları ucuzlayınca talep arttı. Stokçuluk da yapıyorlar. Yeni modeller de piyasya çok pahalı giriş yapıyor. Ne olacak bilemiyorum. Asus monitörleri de insalara ucuz diye öneriyoruz ama pek de kaliteli değiller malesef.

RasmunseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa
asus vg27aq1a modelı al başkasına bakma bile :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,173
Üyeler
166,167
Son üye
memoroketparmak
Top Bottom