2K 27'' Monitör Önerisi 7-10k

Bu modelde panel üreticisi gözüküyor ama baktığım başka modellerde gözükmüyor neye göre belli oluyor o alıp incelemişler mi?
Bilmem onun araştırmasını yapmadım. Ama doğru bilgi giriyorlar. Başka kaynaklara da bakarken kıyaslıyorum çünkü. Yani güvenilir.

Monitör konusunda kasım ayını beklemeye karar vermiştim. Şu an indirimleri takip ediyorum. Amazonda KOORUI markasının monitörünün ciddi indirime girdiğini gördüm ancak hakkında pek inceleme bulamadım. Marka Çinli bir panel üreticisiymiş ve Amazonun satması bana güven veriyor. Sizce değerlendirmeli miyim? https://amzn.eu/d/2wNb6Fz

Monitör konusunda kasım ayını beklemeye karar vermiştim. Şu an indirimleri takip ediyorum. Amazonda KOORUI markasının monitörünün ciddi indirime girdiğini gördüm ancak hakkında pek inceleme bulamadım. Marka Çinli bir panel üreticisiymiş ve Amazonun satması bana güven veriyor. Sizce değerlendirmeli miyim? https://amzn.eu/d/2wNb6Fz
Bu model de anlamadığım birisinin basliginda full hd yaziyor ama görsel de vs qhd gözüküyor başlık hatası mı var acaba.

Bu arada bende benzer bütçe ile bakıyorum normalde msi g274qpf e2 düşünüyorum ama fiyat düşmüyor onun için ktc h27t22c ile attığınız koorui arasındayım.

260HZ gibi yüksek bir değere çıkmanın çok önemli olacağını düşünmediğim için bu monitörü sormuştum. Ancak renk, panel kalitesi gibi konularda çok daha iyiyse değerlendirebilirim. Arada 2k gibi bir fark bulunuyor ihtiyacıma yönelik olacaksa tabii ki bu farkı verebilirim.
Bu model de anlamadığım birisinin basliginda full hd yaziyor ama görsel de vs qhd gözüküyor başlık hatası mı var acaba.

Bu arada bende benzer bütçe ile bakıyorum normalde msi g274qpf e2 düşünüyorum ama fiyat düşmüyor onun için ktc h27t22c ile attığınız koorui arasındayım.
KTC markasını düşünmüyorum KOORUI gibi pek bilinmeyen monitörü bakma sebeplerimden en büyüğü amazonun satması. MSI g274qpf e2 modeline de baktım renk vs. konularında bulunduğu fiyatta en başarılı olduğunu yorumlarda okudum HZ değeri de yeterli duruyor. Dediğiniz gibi Amazon veya Hepsiburada gibi bir satıcıdan almak isterdim ancak yeterince indirime girmedi.

Merhaba 27" 2K dizi-film izlenip oyun oynanabilecek 7-10k bütçe ile bir monitör almak istiyorum. Birçok yorum okudum ancak okudukça kafam çok daha fazla karıştı.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html modelinin çok fazla tavsiye edildiğini ancak ölü piksel vs gibi kalite sorunlarının olduğunu gördüm. Bu modeli alıp sorunsuz çıkarsa kullanmak üzere şansımı denemeli miyim? Verdiğim paranın karşılığını daha fazla alabileceğim bir model olursa biraz bütçeyi esnetebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

260HZ gibi yüksek bir değere çıkmanın çok önemli olacağını düşünmediğim için bu monitörü sormuştum. Ancak renk, panel kalitesi gibi konularda çok daha iyiyse değerlendirebilirim. Arada 2k gibi bir fark bulunuyor ihtiyacıma yönelik olacaksa tabii ki bu farkı verebilirim.

KTC markasını düşünmüyorum KOORUI gibi pek bilinmeyen monitörü bakma sebeplerimden en büyüğü amazonun satması. MSI g274qpf e2 modeline de baktım renk vs. konularında bulunduğu fiyatta en başarılı olduğunu yorumlarda okudum HZ değeri de yeterli duruyor. Dediğiniz gibi Amazon veya Hepsiburada gibi bir satıcıdan almak isterdim ancak yeterince indirime girmedi.
KTC için ön yargılı olmayın ben de sizin gibi düşünüyordum ama @Tayfunns KTC ile ilgili konusu var ama yine de içinize sinmiyor ise KOORUİ en mantıklısı duruyor fiyat/performans olarak.

Koorui, HKC nin markası. Aoc un agon markası gibi düşünebilirsiniz. Hkc de panel üreten markalardan birisi.

MSI ın G244F E2 modelinde hkc nin paneli var. MSI kendi ürününde monitörün en önemli parçası olan paneli kullanacak kadar güvendiyse sizin dert etmenize gerek yok.
3207.webp

3213.webp

3211.webp

Bilinmemesinin sebebi TR de HKC nin ürünlerini satmıyor olmaları. Koorui de tr ye geleli çok olmamış. Reklam falan da yapmıyorlar.

KTC de 30 yıldır ekran piyasasında olan markalardan birisi. Tr de bilinmemelerinin 2 sebebi var. Birincisi kendi KTC markalı monitörlerini 2021 de duyurdular. OEM üreticilerden biriydi. İkincisi yine koorui gibi reklam yapmıyorlar.
3209.webp

Bu makaleyi okumanızı öneririm.

KTC ve koorui şu an sizin için fırsat olabilir. Markanın tr de bilinmiyor olması onu kötü yapmaz. Çin de çok popüler ve sağlam monitörler var. Halihazırda Oled kullanmıyor olsam ve Tr ye gelse ucuza mini led ve oled kapmıştım şu an. Paylaştığım incelemeciler boş beleş değil. Bir paylaştığım incelemecilere bakın bir de türkçe inceleme yapan kanallara bakın. Kağıtüstü verileri okuyup geçiyorlar. Böyle markaları değerlendirmek lazım.

Son düzenleme:
Koorui, HKC nin markası. Aoc un agon markası gibi düşünebilirsiniz. Hkc de panel üreten markalardan birisi.

MSI ın G244F E2 modelinde hkc nin paneli var. MSI kendi ürününde monitörün en önemli parçası olan paneli kullanacak kadar güvendiyse sizin dert etmenize gerek yok.
Alıntıyı görüntüle
Bilinmemesinin sebebi TR de HKC nin ürünlerini satmıyor olmaları. Koorui de tr ye geleli çok olmamış. Reklam falan da yapmıyorlar.

KTC de 30 yıldır ekran piyasasında olan markalardan birisi. Tr de bilinmemelerinin 2 sebebi var. Birincisi kendi KTC markalı monitörlerini 2021 de duyurdular. OEM üreticilerden biriydi. İkincisi yine koorui gibi reklam yapmıyorlar.
Alıntıyı görüntüle

Bu makaleyi okumanızı öneririm.

KTC ve koorui şu an sizin için fırsat olabilir. Markanın tr de bilinmiyor olması onu kötü yapmaz. Çin de çok popüler ve sağlam monitörler var. Halihazırda Oled kullanmıyor olsam ve Tr ye gelse ucuza mini led ve oled kapmıştım şu an.

https://youtu.be/ONBHoYwQwMc

Hocam yorumunza göre sipariş geçicem KTC H27T22C v Koorui G2722P kıyasında kayda değer fark var mı ?

Hocam yorumunza göre sipariş geçicem KTC H27T22C v Koorui G2722P kıyasında kayda değer fark var mı ?
Koorui nin bu modeli hakkında yeterli bilgim yok. Bir incelemesini gördüm onda da renk gamutu ktc den daha iyiydi. Hız olarak da ortalamaydı. Parlaklık ve kontrast ölçümü yok. Biraz derin araştırma yaparsak bulunur da vakit istiyor.

Koorui nin bu modeli hakkında yeterli bilgim yok. Bir incelemesini gördüm onda da renk gamutu ktc den daha iyiydi. Hız olarak da ortalamaydı. Parlaklık ve kontrast ölçümü yok. Biraz derin araştırma yaparsak bulunur da vakit istiyor.
Epey ve versus da ki bilgiler yeterli olmaz mı ? 8 bine güzel fiyat duruyor kaçırmak istemiyorum ?

Birde garanti vs durum da sadece amazon var muhattap sıkıntı olur mu acaba ?

Epey ve versus da ki bilgiler yeterli olmaz mı ? 8 bine güzel fiyat duruyor kaçırmak istemiyorum ?
Epey ve versusdaki bilgiler Koorui nin sitesine yazdığı teknik özellikler. Yani markanın sitesine gir bak aynı şeyler yazıyor zaten. Monitör üreticilerinin sitesine yazdıklarına güven olmaz.

Kötü olacağını sanmıyorum ama kontrast ve parlaklık bilgisi de olmadan almak riskli. Ama amazon varken alıp şansını deneyebilirsin. En kötü iade edersin. Amazon sorun çıkarmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde garanti vs durum da sadece amazon var muhattap sıkıntı olur mu acaba ?
Amazona sorun bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri