2K 27İNÇ MONİTÖR IPS

bendeki msi moniörün çamur gibi görüntüsünden dolayı marka takıntısını bıraktım alabilirim bunu.
Zaten marka odaklı olmak yanlış, modele bakılmalı donanım alırken. Markanın tek olayı servis kalitesini falan etkiler ama onda da Türkiye'de büyük firmalar bile çamura yatabiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
dün baya bir araştırdım bu ürünü, asusun tepe modellerinde kullandığı paneli kullanıyorlarmış. renklerin aşırı canlı olduğunu yazmıs alan kişiler. bendeki msi moniörün çamur gibi görüntüsünden dolayı marka takıntısını bıraktım alabilirim bunu.

ama dün indirime koyup satmadıkları gamebooster t80 daha iyiydi.
Evet hocam onu bende almaya çaıştım da alamayınca bunu gördüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Zaten marka odaklı olmak yanlış, modele bakılmalı donanım alırken. Markanın tek olayı servis kalitesini falan etkiler ama onda da Türkiye'de büyük firmalar bile çamura yatabiliyor.
Servis kalitesi falan da yok hocam. geçen MSI anakartım bozuldu sırf arıza tespiti 1100 lira istiyorlar anakart zaten 4.500 lira. Garanti olsada ise yaramıyor ikinci el ürün kovalayin.

Hocam benzer bir konuyu ben de açtım bu konunun takipçisiyim sen neye karar verirsen ben de onu alacağım. :hoba:

James Donkey yorumlarına baktım ölü pixel cok cıkıyormuş ve müsteri hizmetleri rezalet yazmış herkes ona göre alın.
Bana aoc önerdiler dostum, galiba onu alacağım ben ama lenovonun bir modeli var biraz daha pahalı o da düşünülebilir belki

Bana aoc önerdiler dostum, galiba onu alacağım ben ama lenovonun bir modeli var biraz daha pahalı o da düşünülebilir belki
bu incehesap şark kurnazlığı yapmasa 6400 liraya alınırdı ama artık fiyatı 7100 olmus alınmaz bence bu paralara. 1000 daha koy aoc al kafa rahat.

bu incehesap şark kurnazlığı yapmasa 6400 liraya alınırdı ama artık fiyatı 7100 olmus alınmaz bence bu paralara. 1000 daha koy aoc al kafa rahat.
Ben güncel monitörü de satmam lazım satmadan alamam aoc 27g2sp kaça koysam sitelere pivot 1ms 165hz ıps

Geri