Hocam 2-3K yazdığınız için 3K'Yı referans aldım. 200 lira ekleyebilirsiniz ama daha az bütçede ne var pek bilmiyorum. Bu kulaklıkta bluetooth wireless wired mikrofon gizleme hepsi olduğu için atmıştım. Kendim de kullanıyorum zaten memnunum.Hocam daha uygun bir şey yokmu
2. El olması da düşündürüyor ve sıfır almak istiyorum. 2. Ellerde fatura garanti olduğu zaman iadeye nasıl gönderiyorsunuz hesap sahibi siz değilsinizHocam 2-3K yazdığınız için 3K'Yı referans aldım. 200 lira ekleyebilirsiniz ama daha az bütçede ne var pek bilmiyorum. Bu kulaklıkta bluetooth wireless wired mikrofon gizleme hepsi olduğu için atmıştım. Kendim de kullanıyorum zaten memnunum.
Bir de h3 n11 de satılıyor satıcınıb puanı 10 fakat iade kabul etmiyor diyor. Başka bir satıcıda olabilir bakacağım şimdi.2. El olması da düşündürüyor ve sıfır almak istiyorum. 2. Ellerde fatura garanti olduğu zaman iadeye nasıl gönderiyorsunuz hesap sahibi siz değilsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasada bulduğum ürünler arasında mpow air 2 var 3200tl ye
Arctis 1 wireless 2350
Tuf gaming h3 2150 ye uygun fiyatlılardan hangisi iyidir ve mpow olan nasıldır
Aynı fiyattalar teknosadan mı almak daha mantıklı n11 den mi n11 de 23 yorum var teknosada 02. El olması da düşündürüyor ve sıfır almak istiyorum. 2. Ellerde fatura garanti olduğu zaman iadeye nasıl gönderiyorsunuz hesap sahibi siz değilsiniz
Piyasada bulduğum ürünler arasında mpow air 2 var 3200tl ye
Arctis 1 wireless 2350
Tuf gaming h3 2150 ye uygun fiyatlılardan hangisi iyidir ve mpow olan nasıldır
Bir de h3 n11 de satılıyor satıcınıb puanı 10 fakat iade kabul etmiyor diyor. Başka bir satıcıda olabilir bakacağım şimdi.