Neler Yeni

Öneri 2K AOC monitör neden bu kadar ucuz?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Onu bilmemde direk aldım :) Fiyat eski fiyattan muhtemelen stok'tan satış.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk al bu fiyatlara 1080p monitör alıyordum neredeyse bunu görmemiştim teşekkürler dostum.
Alırım aslında ama tek korkum samsung va panel var mı için de acaba olur. Samsung va paneller freesync flickering problemi yapıyor. Acaba AOC'un kendi ürettigi VA paneli mi var?

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Güzelmiş fiyatı, alınabilir. Eski fiyattan satış yapılıyor galiba.

2K için bu monitöre de bakabilirsiniz. 10bit bir panel kullanılıyor.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Güzelmiş fiyatı, alınabilir. Eski fiyattan satış yapılıyor galiba.

2K için bu monitöre de bakabilirsiniz. 10bit bir panel kullanılıyor.
Site de bug mu var anlamadım :). Galiba unutup yanlış fiyattan satıyorlar ya da harbiden bu gün güzel bir indirim günü bilinçli bu fiyattan satılıyor. Umarım hata falan yoktur bilinçli bu fiyattan satıyorlardır. Samsung va panel de freesync titreme sorunu var. Ekran parlaklıgı titriyor attıgın model de bu sorun var mı? VG24VQ monitör vardı iade etmek durumunda kaldım samsungun va panelini kullanıyordu.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Site de bug mu var anlamadım :). Galiba unutup yanlış fiyattan satıyorlar ya da harbiden bu gün güzel bir indirim günü bilinçli bu fiyattan satılıyor. Umarım hata falan yoktur bilinçli bu fiyattan satıyorlardır. Samsung va panel de freesync titreme sorunu var. Ekran parlaklıgı titriyor attıgın model de bu sorun var mı? VG24VQ monitör vardı iade etmek durumunda kaldım samsungun va panelini kullanıyordu.
Bu monitördeki panel normal VA panel değil SVA olarak geçiyor. Quantum Dot Display olduğu için çok canlı renkleri var bana IPS'den daha güzel gelmişti. Bir süre deneme amaçlı olarak 1080P olan modelini kullandım ve hiç titreme sorunu yoktu. 2K'da alınabilecek en F/p monitörlerden birisi.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Bu monitördeki panel normal VA panel değil SVA olarak geçiyor. Quantum Dot Display olduğu için çok canlı renkleri var bana IPS'den daha güzel gelmişti. Bir süre deneme amaçlı olarak 1080P olan modelini kullandım ve hiç titreme sorunu yoktu. 2K'da alınabilecek en F/p monitörlerden birisi.
Alanlara hayırlı olsun o zaman bu fiyata kaçırmayın :)

Top Bottom