Neler Yeni

Öneri 2K AOC monitör neden bu kadar ucuz?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Site de bug mu var anlamadım :). Galiba unutup yanlış fiyattan satıyorlar ya da harbiden bu gün güzel bir indirim günü bilinçli bu fiyattan satılıyor. Umarım hata falan yoktur bilinçli bu fiyattan satıyorlardır. Samsung va panel de freesync titreme sorunu var. Ekran parlaklıgı titriyor attıgın model de bu sorun var mı? VG24VQ monitör vardı iade etmek durumunda kaldım samsungun va panelini kullanıyordu.
Aldım aldım sorun yok satış onaylandı bilginize.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sagol dostum cevabın için. Cidden merak ettigim bir konuydu. Va panel deyince aklıma flickering problemi geliyor samsung sagolsun. Peki 1080p yapsam görüntü bulanıklaşır mı?
Samsung VA panellerdeki flicker olayı gerçek, bazı oyunlarda G-Sync veya FreeSync açıkken arka ışık flicker oluyor. Şu anlık çözümü var mı bilmiyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Samsung VA panellerdeki flicker olayı gerçek, bazı oyunlarda G-Sync veya FreeSync açıkken arka ışık flicker oluyor. Şu anlık çözümü var mı bilmiyorum.
Ve bu gerçege ragmen hala satıyorlar bu panelleri :D. Nasıl freesync gsync onayı veriliyor bu monitörlere anlamak güç... Bir de samsungun va panelleri asus gamepower vs vs frimaların monitörlerinden de çıkıyor. VA panel kabusu gibi almaya korkuyorum artık va panel. Ve kimseye önermiyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ve bu gerçege ragmen hala satıyorlar bu panelleri :D. Nasıl freesync gsync onayı veriliyor bu monitörlere anlamak güç... Bir de samsungun va panelleri asus gamepower vs vs frimaların monitörlerinden de çıkıyor. VA panel kabusu gibi almaya korkuyorum artık va panel. Ve kimseye önermiyorum.
MSI monitörlerde bile Samsung panel var.

Top Bottom