bütçe ne kadar ayrıca ne için kulanıcaksınız ve psunuz neSoru baslikta
çok bir performans beklememeniz lazım sonuçta 2k kartı değil fakat bir yerde gördüğüm kadarıyla ortalama 60fps veriyordu sanırımsıfır alıcam 7600 iş görürmü ?
b580 için ne düşünüyorsun 1080p için güçlü işlemci lazım diyorlar ama 2k da belki kurtarır 7600 ile aynı fiyatçok bir performans beklememeniz lazım sonuçta 2k kartı değil fakat bir yerde gördüğüm kadarıyla ortalama 60fps veriyordu sanırım
hocam o işlemciden pek bir şey beklememek gerekiyor çok kötü bir işlemci onun yerine 7600xt sıfır 14.5 bin lira 5600+b580 14.873 1080p de neredeyse her oyunu oynarsınızb580 için ne düşünüyorsun 1080p için güçlü işlemci lazım diyorlar ama 2k da belki kurtarır 7600 ile aynı fiyat
İşlemci satın alamıyorum ekran kartınıda alacak karşılığı firmadan alacağım için elimdeki bu işlemciyle devam etmek zorundayım Olmadı işlemciye overclockta yapabilirim 420mm arctic sıvı soğutma varhocam o işlemciden pek bir şey beklememek gerekiyor çok kötü bir işlemci onun yerine 7600xt sıfır 14.5 bin lira 5600+b580 14.873 1080p de neredeyse her oyunu oynarsınız
yapsanızda pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum 3100 den de kötüydü o işlemci pek iş yapmaz yapamaz zaten en kısa sürede işlemci değişikliği yapın benceİşlemci satın alamıyorum ekran kartınıda alacak karşılığı firmadan alacağım için elimdeki bu işlemciyle devam etmek zorundayım Olmadı işlemciye overclockta yapabilirim 420mm arctic sıvı soğutma var![]()
yıl sonuna kadar idare etsin beni sonra zaten am5 platformuna geçicem 10 nesil am5 alıcam ozaman b580 alayım 10kya geliyor bana işlemciyede o.c yaparız olduğu kadaryapsanızda pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum 3100 den de kötüydü o işlemci pek iş yapmaz yapamaz zaten en kısa sürede işlemci değişikliği yapın bence
bir şey değil hocamyıl sonuna kadar idare etsin beni sonra zaten am5 platformuna geçicem 10 nesil am5 alıcam ozaman b580 alayım 10kya geliyor bana işlemciyede o.c yaparız olduğu kadarTeşekkür eederim yorum için.
Reisim sordupum sorulae boş değil önerdim bütçen yetmedi yada kulancapın iş için yaraması yada psun yetmiyebilir bilgiyi ver öneriyim dedim ne dedimSoruya soruyla cevap vermekten bıkmadınızmı Ekran kartı önerisi ver yeter napıcan gerisini