Neler Yeni

R7 9700x ile hangi ekran kartı ?

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Arnold
İndiana jones da hangi grafik ayarları ve rt ayarları ile oynuyorsun hocam?
Her şey sonda oynuyorum, fsr açık frame gen açık amd uygulamasından fsr4 açıyorum bir de genel ayarlardan quality seçiyorum.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Barut
Detaylı inceleseydin böyle konuşmazdın diye düşünüyorum (RX 9070 XT hakkında). Sadece Türk içerik üreticilerini izlediysen pek tatmin etmemiş olabilir ama bir çok yabancı içerik de izledim ve performansı çok başarılı.
oyun için bir şey demedim brom :) oyun da kötü diye bir şey demedim kendimce bir yorum yaptım oyun olarak evet gayet iyi yer yer xtx bile geçiyor iş çekirdek kısmına geldiğinde render da bir önceki seriden de kötü halde ben bile kartı almak istiyorum fakat detaylı incelediğimde pek te tatminkar değil özellikle şu fiyatlarda imkansız f/p kartı olmaktan çıktı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
oyun için bir şey demedim brom :) oyun da kötü diye bir şey demedim kendimce bir yorum yaptım oyun olarak evet gayet iyi yer yer xtx bile geçiyor iş çekirdek kısmına geldiğinde render da bir önceki seriden de kötü halde ben bile kartı almak istiyorum fakat detaylı incelediğimde pek te tatminkar değil özellikle şu fiyatlarda imkansız f/p kartı olmaktan çıktı
Render performansına bakmadım ama (her ne kadar 25k civarına satılması gerekse de) 30 bine bile f/p canavarı oyun için

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Barut
Render performansına bakmadım ama (her ne kadar 25k civarına satılması gerekse de) 30 bine bile f/p canavarı oyun için
render performansına şiddetle tavsiye ediyorum bak brom nasıl nvidia da cuda çekirdekleri var amd de shader diye adlandırdığı çekirdekler var iş parçacıkları, bir önceki seriye göre %35-40 azaltılmış :)

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan
Şuan 9070xt yi 37k ya satıyorlar ve ne hikmetse 32k olan kart birden 37 e fırlayıverdi ve eminim ki bir sonraki stok geldiğinde +40 olacaktır. Fiyatının düşmesini bekleyenler fiyatlar arttıkça alıyor aksine bravo bu nasıl memleket çözebilmiş değilim valla :mad:

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Salih
Her şey sonda oynuyorum, fsr açık frame gen açık amd uygulamasından fsr4 açıyorum bir de genel ayarlardan quality seçiyorum.
9070xt 4k ray tracing son da iken 120 fps veriyor mu yani I.J. de amd kartların ray tracing performansları çok düşük izlediğim videolarda ray tracing default genel ayarlar supreme şekilde 4k native 64 fps alıyor

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Hakanbey
27-30k civarında 9070xt Oyun konusunda tartışılmaz dünyanın EN FP kartıdır. Ancak fiyatları 40 lara çıkarsa Pek tercih edileceğini düşünmüyorum çünkü Peak watt olarak bakıldığında 600w lara çıkabilen bir ekran kartı Sırf bu kartı kullanmak için iyi bir PSU da kullanmak gerekiyor Hali hazırda 750w psu olan biri bu kartı tam performans kullanamıyor hatta yer yer Pc nin kapandığını bile biliyoruz.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan
27-30k civarında 9070xt Oyun konusunda tartışılmaz dünyanın EN FP kartıdır. Ancak fiyatları 40 lara çıkarsa Pek tercih edileceğini düşünmüyorum çünkü Peak watt olarak bakıldığında 600w lara çıkabilen bir ekran kartı Sırf bu kartı kullanmak için iyi bir PSU da kullanmak gerekiyor Hali hazırda 750w psu olan biri bu kartı tam performans kullanamıyor hatta yer yer Pc nin kapandığını bile biliyoruz.
Evet zamanında harcanılan güç değerlerini buraya attığımda bazı arkadaşlar ne olacak ki harcıyorsa yazmıştı ama çok aşırı güç tüketen bir kart olduğu kesinlikle aşikar, hatta diğerleri arasındaki makas çok fazla.. Peki sizce 28k ya düz 9070 almak üzer mi yani 2k ultra için hayli hayli yetmeyecek midir ? Şuanki aradaki 9k lık fark verilmeye değmez gibi görünüyor bu şartlar altında. (Bu arada 9070xt nin dediğiniz gibi 27-30k bandına düşmesi imkansız gibi, bırakın düşmeyi gün geçtikçe fırlıyor ve 40 a gidiyor gibi)

Ekler

• güç altında.jpg
    güç altında.jpg
    93.9 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
Top Bottom