Neler Yeni

2k Ghosti̇ng Yapmayan - Si̇yahi Tam Olarak Si̇yah Gösteren Moni̇tör Öneri̇si̇?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Polat
Önerilerinizi bekliyorum. Odyssey g5 aldım 144hz 2k 1m 27inç, ghosting ve ışık süzmesi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
2k olarak şunu önerebilirim ergonomi açısından en iyi monitör ghosting sıfır sayılacak kadar az çerçeveler çok ince ve güzel ışık süzme sorunu yok.

şahin doğan

80+ Platinum
ghosting istemiyorsan siyahlardan vazgeçeceksin, siyahların siyah olmasını istiyorsan ghosting'i çekeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k olarak şunu önerebilirim ergonomi açısından en iyi monitör ghosting sıfır sayılacak kadar az çerçeveler çok ince ve güzel ışık süzme sorunu yok.
nedense tuf gaming i önermiyorlar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghosting istemiyorsan siyahlardan vazgeçeceksin, siyahların siyah olmasını istiyorsan ghosting'i çekeceksin.
benim monitörde ikisi de yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
nedense tuf gaming i önermiyorlar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim monitörde ikisi de yok :D
Sıfır ghosting monitörü kendim kullandım 1080p düşme kararı aldığım için sattım yoksa güzel bir monitördü aslında dediğin gibi tuf serisi genelde çöp oluyor ama bu monitör güzel gerçekten ben beğendim renk canlılığı nit değeri kontrast oranı güzel.
1080p olur dersen yarın alacağım monitörü önerebilirim.
Ayrıyetten siyahı tam siyah hemen hemen hiç bir monitör veremez Oledler hariç çünkü monitörler Cell dedikleri ekran cami var liqid de derler bu cama bu cellin aydınlanması için arkada led koyuyorlar bu ledlerin açık kaldığı sürece siyahlar hep parlak gözükecektir va ları konuşmaya bile değmez ıps ler biraz daha iyi bu konuda eğer sıyahı tam siyah isteyip ghosting olmasın dersen oled monitör alacaksın onlarda 30k dan başlıyor.

Top Bottom