Ilar
80+ Bronze
ben de bunu düşünüyordum ps5 ve pc içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details kullanıyorum çokça memnunum
ben de bunu düşünüyordum ps5 ve pc içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details kullanıyorum çokça memnunum
Ben memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırımben de bunu düşünüyordum ps5 ve pc için
Panel nedir acaba ? özelliklerin de göremedimBen memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırım
ıps mişPanel nedir acaba ? özelliklerin de göremedim
PS5 için uyumluluklaru farklı oluyor monitörlerin.Araştırmadan alma.Ben de 2.5K monitör arıyordum. Kartımın limitinin yenilenmesini bekliyorum. O zamana durur ise kapıcam direkt bunu. Hem PS5 için hem pc için güzel olur benim için.
Hocam bu mu yoksa![]()
LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam yükseklik ayarı yok ya, sıkıntı yaşıyor musunuz?Ben memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırım
Pivot var yukseklik ayari vs mevcut renkler canlıPS5 için uyumluluklaru farklı oluyor monitörlerin.Araştırmadan alma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu mu yoksa
bu mu?Ve neden?![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Hocam yükseklik ayarı yok ya, sıkıntı yaşıyor musunuz?
Renkler canlı mı?
Beğenmediğiniz özellikleri var mı?Varsa nedir?
Pardon hocam ben ViweSonic için sormuştum.Yine de bu model için de öğrendiğim iyi oldu.Teşekkür ederim.Pivot var yukseklik ayari vs mevcut renkler canlı
Ps5 için ne gerekliki fazladanPS5 için uyumluluklaru farklı oluyor monitörlerin.Araştırmadan alma.
Hocam bu mu yoksa
bu mu?Ve neden?![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Hocam yükseklik ayarı yok ya, sıkıntı yaşıyor musunuz?
Renkler canlı mı?
Beğenmediğiniz özellikleri var mı?Varsa nedir?
Orada 2k 165hz yazıyor ama ps5 bağlayınca açamıyorsun.Bazı ınceleme sıtelerinde var uyumlulukları.Ama bu monitörün var mı bilmiyorumPs5 için ne gerekliki fazladan
Kendi kablosunu kullandıktan sonra herhsngi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Orada 2k 165hz yazıyor ama ps5 bağlayınca açamıyorsun.Bazı ınceleme sıtelerinde var uyumlulukları.Ama bu monitörün var mı bilmiyorum
ben aldım gerçekten çok güzelİnanılmaz bir monitöre benziyor da 8.5k çok ya. 1-2 hafta önce bu monitöre 8k çok diyordum![]()
Güzel bir şey gibi duruyorum ustam malzeme kalitesi nasıl acaba ? Güzel özellikleri var harbiden hepsi içinde aradıklarımınhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details kullanıyorum çokça memnunum
Buna saha çok yakınım gerçekten bide LG gördüm ama dell sanki daha iyi malzeme kalitesi olarak ve ekran oynar başlı olmasından yanaİnanılmaz bir monitöre benziyor da 8.5k çok ya. 1-2 hafta önce bu monitöre 8k çok diyordum![]()
ayağı çok sağlam beklediğimden daha iyi ama biraz fazla yer kaplıyor onun dışında malzeme kalitesi her monitörde aynı işte plastik geri kalanıGüzel bir şey gibi duruyorum ustam malzeme kalitesi nasıl acaba ? Güzel özellikleri var harbiden hepsi içinde aradıklarımın
Buna saha çok yakınım gerçekten bide LG gördüm ama dell sanki daha iyi malzeme kalitesi olarak ve ekran oynar başlı olmasından yana