rez8-9k bütçeye 2k ips monitör alacağım. Ne önerirsiniz?
philips monitör konusunda iyi midir hocam bilmediğim için soruyorumMSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Model bazlı bakmak daha doğru olur, bu model çokça önerilen bir model. Başarılı denebilir.philips monitör konusunda iyi midir hocam bilmediğim için soruyorum
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html bu model hakkında ne diyorsunuz çokça ölü piksel sorunu olduğunu sürekli iade ile uğraşıldığını söylüyorlarModel bazlı bakmak daha doğru olur, bu model çokça önerilen bir model. Başarılı denebilir.
Eğer iade değişimle uğraşırım diyorsanız şansınızı deneyin derim veya bütçeniz çoksa bundan iki tane alıp sağlam olanını kullanıp diğerini iadeye gönderirsiniz. Bu diğerlerine göre çok daha fiyat performans. Bir veya birkaç tane ölü piksel gelme ihtimali yüksek.https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html bu model hakkında ne diyorsunuz çokça ölü piksel sorunu olduğunu sürekli iade ile uğraşıldığını söylüyorlar
ölü piksel ghosting sorunu olmadan geldi diyelim çok da aman aman bütçe ayırmak istemiyorum aslında ben hep 27 inç 1080p kullanan biriyim herkes de diyor ki 2k çok farklı çok farklı bir de dedim 2k alayım ilk defa monitöre 6 7 k para vericem bu fiyat bandında da çok seçenek yok viewsonic vardı 6k dan satılıyordu tavsiye etmediler diye almadım iade ile de uğraşırım al mı dersinizEğer iade değişimle uğraşırım diyorsanız şansınızı deneyin derim veya bütçeniz çoksa bundan iki tane alıp sağlam olanını kullanıp diğerini iadeye gönderirsiniz. Bu diğerlerine göre çok daha fiyat performans. Bir veya birkaç tane ölü piksel gelme ihtimali yüksek.
İade ile uğraşırım derseniz lenovo'yu alın geçin hocam dediğim gibi iki tane alıp birini iade edebilirsiniz. Kafam rahat olsun derseniz de Msi veya Philips de olabilir.ölü piksel ghosting sorunu olmadan geldi diyelim çok da aman aman bütçe ayırmak istemiyorum aslında ben hep 27 inç 1080p kullanan biriyim herkes de diyor ki 2k çok farklı çok farklı bir de dedim 2k alayım ilk defa monitöre 6 7 k para vericem bu fiyat bandında da çok seçenek yok viewsonic vardı 6k dan satılıyordu tavsiye etmediler diye almadım iade ile de uğraşırım al mı dersiniz