Neler Yeni

2K İPS MONİTÖR TAVSİYE

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
8-9k bütçeye 2k ips monitör alacağım. Ne önerirsiniz?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
philips monitör konusunda iyi midir hocam bilmediğim için soruyorum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html bu model hakkında ne diyorsunuz çokça ölü piksel sorunu olduğunu sürekli iade ile uğraşıldığını söylüyorlar
Eğer iade değişimle uğraşırım diyorsanız şansınızı deneyin derim veya bütçeniz çoksa bundan iki tane alıp sağlam olanını kullanıp diğerini iadeye gönderirsiniz. Bu diğerlerine göre çok daha fiyat performans. Bir veya birkaç tane ölü piksel gelme ihtimali yüksek.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Eğer iade değişimle uğraşırım diyorsanız şansınızı deneyin derim veya bütçeniz çoksa bundan iki tane alıp sağlam olanını kullanıp diğerini iadeye gönderirsiniz. Bu diğerlerine göre çok daha fiyat performans. Bir veya birkaç tane ölü piksel gelme ihtimali yüksek.
ölü piksel ghosting sorunu olmadan geldi diyelim çok da aman aman bütçe ayırmak istemiyorum aslında ben hep 27 inç 1080p kullanan biriyim herkes de diyor ki 2k çok farklı çok farklı bir de dedim 2k alayım ilk defa monitöre 6 7 k para vericem bu fiyat bandında da çok seçenek yok viewsonic vardı 6k dan satılıyordu tavsiye etmediler diye almadım iade ile de uğraşırım al mı dersiniz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ölü piksel ghosting sorunu olmadan geldi diyelim çok da aman aman bütçe ayırmak istemiyorum aslında ben hep 27 inç 1080p kullanan biriyim herkes de diyor ki 2k çok farklı çok farklı bir de dedim 2k alayım ilk defa monitöre 6 7 k para vericem bu fiyat bandında da çok seçenek yok viewsonic vardı 6k dan satılıyordu tavsiye etmediler diye almadım iade ile de uğraşırım al mı dersiniz
İade ile uğraşırım derseniz lenovo'yu alın geçin hocam dediğim gibi iki tane alıp birini iade edebilirsiniz. Kafam rahat olsun derseniz de Msi veya Philips de olabilir.

Top Bottom