Kanka tuf gaming cacık gibiHepsi aynı ürünün linkleri. İstediğin yerden satın alabilirsin.
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz IPS G-Sync 2K Gaming Monitör
ASUS 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz IPS G-Sync 2K Gaming Monitör En uygun fiyatlar ile VG27AQZ Vizyon Bilgisayarwww.vizyonbilgisayar.com
ASUS Tuf Gaming VG27AQZ 27 inç 165Hz 1ms WQHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Profesyonel oyuncular ve etkileyici…www.gaming.gen.tr
Başka seçeneğiniz yok hocam. 9K'ya çıkabilirseniz Dell 27i olanı öneririm.Kanka tuf gaming cacık gibi
Neye göre cacık ? fiyatına göre monitör bence 2k da yeterliKanka tuf gaming cacık gibi
ayrıca kullanıyorum 3 4 ay kadarNeye göre cacık ? fiyatına göre monitör bence 2k da yeterli
Ppi değeri çok düşük, ekran da ledleri sayabilirsinNeye göre cacık ? fiyatına göre monitör bence 2k da yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca kullanıyorum 3 4 ay kadar
Ppi değeri çok düşük, ekran da ledleri sayabilirsin
yok öyle bir şey binde bir çıktığını gördüm oda normalKanka yorumlarında ölü piksel şikayeti fln çok var
27” 1080 alınmaz, ppi değeri zaten düşük 1080 p ile daha da kötü olur. 2k 24” al bence ya da 27” 4kHocam bu ürünü almayı düşünüyorum en azından bir markanın 2. Kalite ürünü değil, 2 k değil ama sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum sen nediyosunAoc 27" C27G2ZU 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Curved Gaming Monitör
Aoc 27" C27G2ZU 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr