2k mı full hd mi monitör

Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar sistemi mi yükseltiyorum şuan elimde wiewsonicin 23.6 144 hz monitörü var çok bir bütçem yok bana göre ha 144 Hz ha 165 Hz bir fark yok ikinci bir monitör istiyorum düşündüm acaba 2k düşük Hz bir monitör mi alsam hem işimi görür herhangi bir hikaye oyunu oynadığımda ondan oynarım ve dediğim gibi çok bir bütçem yok kaliteli bir monitör istiyorum en fazla 5 6 bin lira ya çıkabilirim

Ekran kartın 2kya yetecekse eğer ve single oyunları ağırlıklı oynuyorsan 2k monitör alman çok daha mantıklı olacaktır

Arkadaşlar sistemi mi yükseltiyorum şuan elimde wiewsonicin 23.6 144 hz monitörü var çok bir bütçem yok bana göre ha 144 Hz ha 165 Hz bir fark yok ikinci bir monitör istiyorum düşündüm acaba 2k düşük Hz bir monitör mi alsam hem işimi görür herhangi bir hikaye oyunu oynadığımda ondan oynarım ve dediğim gibi çok bir bütçem yok kaliteli bir monitör istiyorum en fazla 5 6 bin lira ya çıkabilirim
sistemin ne olacak ?

Ekran kartın 2kya yetecekse eğer ve single oyunları ağırlıklı oynuyorsan 2k monitör alman çok daha mantıklı olacaktır
Sistemim 4060 r5 5600x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemin ne olacak ?
Sistemim var zaten 4060 r5 5600x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağırlıklı şöyle oynuyorum her oyun beni içine çekmiyor en son ne oynadın dersen ac valhalla çıktığında bitirdim onun dışında oynuyorum ama az bitirmiyorum fps oyunu derkende cs ve Valo oynuyorum

1080P alın 2k da ıkınır

Hocam ekran kartınız nedir
Daha almadım 9060xt ya da 5060ti alacam güzel bir indirim denk gelirse. Ya da biraz daha bekleyip 9070xt almayı planlıyorum. Bütçe kısıtlı

Dostlar yardım edin
Kankam ekran kartın eğer 9070 5070 4080 4070 süper seviyesindeyse kesinlikle 2k al ama o kadar güçlü değilse 1080 p al nedenini hemen söylüyorum şuan 9060 XT ekran kartı 2 k calistirabiliyor ama bu maksimum 1 yıl devam eder ve monitorun 2 k oynatamaz ve paran boşa gider anladığım üzere benim gibi seninde pek paran yok ekran kartını ve bütçeni söyle sana monitör onericem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,437
Üyeler
183,120
Son üye
Zeccorxx
Geri