Neler Yeni

Çözüldü✓ 2K Monitör / Kulaklık Önerisi

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Bütçe
6000
Dostlar selam, lafı fazla uzatmadan sistemimi yazıp sizden Oyuncu monitörü ve kulaklık tavsiyesi isteyeceğim. Tercihen 24” olmasını istiyorum. 27” tavsiyelerinize de açığım. IPS panel 144 hz üstü olursa sevinirim.

Sistemim;

Msi B550m Mortar Anakart
Sapphire 6700xt Ekran Kartı
Ryzen 5600x İşlemci
Silicon Power 32 gb 3600 mhz ram
Silicon Power 2 TB m2 ssd
Sistemde sıvı soğutucu da mevcut.

*Mevcut güncel konularda 2k monitör arayan arkadaşımın olduğu biliyorum fakat kendisi 2. El tercih ettiği için ayrı konu açma gereği duydum.

Son düzenleme:

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Siz galiba kendiniz toplamştınız sistemi H.O.

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,550
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar selam, lafı fazla uzatmadan sistemimi yazıp sizden 2 K Oyuncu monitörü ve kulaklık tavsiyesi isteyeceğim. Tercihen 24” olmasını istiyorum, 27” muhteşem özelliklerde değilse lütfen atmayın.

Sistemim;

Msi B550m Mortar Anakart
Sapphire 6700xt Ekran Kartı
Ryzen 5600x İşlemci
Silicon Power 32 gb 3600 mhz ram
Silicon Power 2 TB m2 ssd
Sistemde sıvı soğutucu da mevcut.

*Mevcut güncel konularda 2k monitör arayan arkadaşımın olduğu biliyorum fakat kendisi 2. El tercih ettiği için ayrı konu açma gereği duydum.
qhd monitörde 24 pek olmaz. 27 olur genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Lnex

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet sağlam hafızanız var, teşekkür ederim 🤩

Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Curved Monitör

Ne diyorsunuz?
Bu monitör 2K bile değil. 2K için 24 inch alamazsınız zaten. sadece 1 tane falan var satışta öyle. 1080p monitör almak zorundasınız 24 istiyorsanız.

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN

panizher

80+ Silver
Cloud 2

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Mediamarkt a gidip denedim muhteşemdi. Çalışır durumda olmadığı halde sesi net bir şekilde kesti kulağıma tam oturdu ve sardı ilk izlenimim çok iyidi hemen orada fiyatına bakmadan almak istedim ama teşhiri kalmıştı sadece almadım tabii ki

Mediamarkt a gidip denedim muhteşemdi. Çalışır durumda olmadığı halde sesi net bir şekilde kesti kulağıma tam oturdu ve sardı ilk izlenimim çok iyidi hemen orada fiyatına bakmadan almak istedim ama teşhiri kalmıştı sadece almadım tabii ki
Ve büyük ihtimalle bunu alacağım ama Razer kraken tournament edt. İle arasında gidip geliyorum. Sanırım ilk indirime gireni alıcam

panizher

80+ Silver

Ve büyük ihtimalle bunu alacağım ama Razer kraken tournament edt. İle arasında gidip geliyorum. Sanırım ilk indirime gireni alıcam
3-4 aydır kulaklık arayışındaydım sonunda ise blacksharkla vloud 2 arasında kaldım 920 tle amazondan aldim 860 e düşmüşlüğü oldu 1-2 hafta önce sesi çok kesiyor hiç bir şey duymuyorum komforu için almıştım zaten çok konforlu sesi ise çok iyi yazılım yok sadece kötü yanı

Razer kraken tournament bence iyi değil konfor ve s şeylerde

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
3-4 aydır kulaklık arayışındaydım sonunda ise blacksharkla vloud 2 arasında kaldım 920 tle amazondan aldim 860 e düşmüşlüğü oldu 1-2 hafta önce sesi çok kesiyor hiç bir şey duymuyorum komforu için almıştım zaten çok konforlu sesi ise çok iyi yazılım yok sadece kötü yanı

Yazılım konusunda bilgim yoktu ama ihtiyaçta yok sanırım sonuçta rgbsiz ve kumandalı

panizher

80+ Silver
Evet yazılıma gerek yok aslında ama ne bileyim bu parayı verince yazilim istiyorsun şekil felan ama gerek yok zaten sesi iyi 7.1 ozelligide kumandada var

Ayarlama yapmak istersende uygulamalar mevcut

• Beğen
Reaksiyonlar: Lnex

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN

Kardeşime miras bıraktığım bilgisayarımda kullanıyordum, çok severek kullandım padleri vs çok güzeldi. Ses kalitesi olsun mikrofon kalitesi olsun aldığım günden itibaren asla sorun yaşamadım. Sadece kardeşim sağolsun imkansızı başararak örgü kabloyu kevgire çevirdi sağı solu yamuk duruyor kablonun

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Asus’un 27 inçlik geri ödemesi olan 2k monitörler var. VG27AQZ gibi. Gaming.gen.tr 5275’e satıyordu bir de 575 lira mı ne geri ödeme ile çok uygundu. Ama fiyatı tekrar 7 bine çekmişler. O listede bir monitör daha var onlara geri ödeme yapılan anlaşmalı sitelerden bir fiyat araştırması yap.

Turkcell Pasaj’da VG27AQ var yine 2k. 5099 idi 5999 olmuş. Belki yine indirime girer.

Top Bottom