ardagmstas
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
6-7k monitör önerisi olan varmı aktif olarak kullananlar da yardımcı olursa sevinirim İPS panel olacak min 180hz
Amazon Depo satıcılı şu var:6-7k monitör önerisi olan varmı aktif olarak kullananlar da yardımcı olursa sevinirim İPS panel olacak min 180hz
Depo satıcılı ne oluyor hocamAmazon Depo satıcılı şu var:
ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC,%130 Srgb Monitör : Amazon.com.tr
ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC,%130 Srgb Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Amazon satın aldıktan sonra kutusu açılıp iade edilmiş ürünleri daha uygun fiyattan Amazon Depo adı altında satıyor hocam. Bu attığım monitör Yeni Gibi - Orijinal ambalajında gönderilir dış ambalaj zarar görmüş olabilir yazıyor. Bu da kutunun açıldığı anlamına geliyor. Amazon Depo dan aldığında 1 yıl Amazon kendi garanti veriyor. Bu 1 yıllık süreçte senden kaynaklanmayan en ufak bir şeyde koşulsuz iade edip paranı geri alabiliyorsun. Bunun haricinde bir de üretici garantisi var.Depo satıcılı ne oluyor hocam
Ölü piksel bulunan monitörleri ona göre giriyorlar hocam satışa. Yine de çıkmaz demiyorum ama çıkmama olasılığı yüksek.Açılıp iade edilmiş ürünler ölü piksel olma olasılığı yüksek
Hocam vallaha sorunsuz bir şey istiyorum ya niye diyeceksin daha yeni Gameboosterin 27" monitörünü iade ettim 240hz di ama 6-7 den fazla ölü piksel vardı ve 1 haftadır fln monitörüm yok uğraşmak istemiyorum İnan ki ama ilgın ve fikrin için çok teşekkür ederimAmazon satın aldıktan sonra kutusu açılıp iade edilmiş ürünleri daha uygun fiyattan Amazon Depo adı altında satıyor hocam. Bu attığım monitör Yeni Gibi - Orijinal ambalajında gönderilir dış ambalaj zarar görmüş olabilir yazıyor. Bu da kutunun açıldığı anlamına geliyor. Amazon Depo dan aldığında 1 yıl Amazon kendi garanti veriyor. Bu 1 yıllık süreçte senden kaynaklanmayan en ufak bir şeyde koşulsuz iade edip paranı geri alabiliyorsun. Bunun haricinde bir de üretici garantisi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölü piksel bulunan monitörleri ona göre giriyorlar hocam satışa. Yine de çıkmaz demiyorum ama çıkmama olasılığı yüksek.
Çıkarsa iade edersin çıkma olasılığı var ama sonuçta amazon güvencesiHocam vallaha sorunsuz bir şey istiyorum ya niye diyeceksin daha yeni Gameboosterin 27" monitörünü iade ettim 240hz di ama 6-7 den fazla ölü piksel vardı ve 1 haftadır fln monitörüm yok uğraşmak istemiyorum İnan ki ama ilgın ve fikrin için çok teşekkür ederim