Bende bundan almistim 5 ölü piksel cikti şansıma ama harbi güzel monitordu tekrar almayı dusunuyorum![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.www.gaming.gen.tr
Kendim kullanıyorum çok güzel, 600₺ fazla maalesef
1 tane çıktı bende iade etmedim , kullanmaya engel olmuyorBende bundan almistim 5 ölü piksel cikti şansıma ama harbi güzel monitordu tekrar almayı dusunuyorum
Nezaman ve nerden aldin knk1 tane çıktı bende iade etmedim , kullanmaya engel olmuyor
çok uzun araştırmalar yaptım ve msi'dan monitör alınmayacağı kararını verdim. %90 çoğu monitöründe ölü piksel çıkıyor ve 3'ten az ise iade almıyor.![]()
MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.786,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz pahalı ama çok kalite monitör.
Gaminggen den aldım 6 ay falan olduNezaman ve nerden aldin knk
hocam önerdiğiniz monitör va panel ips olması daha iyi olur benim için![]()
ASUS Tuf Gaming VG27AQA1A 27 inç 170Hz 1ms WQHD FreeSync Premium VA Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined ASUS Tuf Gaming VG27AQA1A 27 inç 170Hz 1ms WQHD FreeSync Premium VA Gaming Monitör ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined ASUS Tuf Gaming VG27AQA1A 27 inç 170Hz 1ms WQHD FreeSync Premium VA Gaming Monitör fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok uzun araştırmalar yaptım ve msi'dan monitör alınmayacağı kararını verdim. %90 çoğu monitöründe ölü piksel çıkıyor ve 3'ten az ise iade almıyor.
hocam önerdiğiniz monitör va panel ips olması daha iyi olur benim için