Bende bundan almistim 5 ölü piksel cikti şansıma ama harbi güzel monitordu tekrar almayı dusunuyorumASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
Kendim kullanıyorum çok güzel, 600₺ fazla maalesef
1 tane çıktı bende iade etmedim , kullanmaya engel olmuyorBende bundan almistim 5 ölü piksel cikti şansıma ama harbi güzel monitordu tekrar almayı dusunuyorum
Nezaman ve nerden aldin knk1 tane çıktı bende iade etmedim , kullanmaya engel olmuyor
çok uzun araştırmalar yaptım ve msi'dan monitör alınmayacağı kararını verdim. %90 çoğu monitöründe ölü piksel çıkıyor ve 3'ten az ise iade almıyor.MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.786,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz pahalı ama çok kalite monitör.
Gaminggen den aldım 6 ay falan olduNezaman ve nerden aldin knk
hocam önerdiğiniz monitör va panel ips olması daha iyi olur benim içinMesaj otomatik birleştirildi:
çok uzun araştırmalar yaptım ve msi'dan monitör alınmayacağı kararını verdim. %90 çoğu monitöründe ölü piksel çıkıyor ve 3'ten az ise iade almıyor.
hocam önerdiğiniz monitör va panel ips olması daha iyi olur benim için