Neler Yeni

2k monitör önerisi bütçe 8-9k

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet K
VG27AQML1A; G274QPX, 27GR83Q-B ve M27Q X dengi iyi. IPS tercih edilecekse bunlar arasından seçim yapılır. Bu segmentte iyi monitör sayısı bol.

XG27ACS o parayı etmez. 7-9K bandındakilerin rakibi o. Onlardan görüntü kalitesi olarak daha kötü ama oyun performansı olarak daha iyi. Samsung'la (Sorunu ve bir tık black smearing göze alınırsa, konuda bahsettim zaten detaylıca yeni bir şey yok) asla rakip değil.
Her şey için teşekkür ederim üstadım kuponla 10.6 ya düştü yapacak bir şey yok artık. InşAllah korktuğumuz kronikle karşılaşmayız :)

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,689
İsim
Fatih
bütçe maks 8-9 arası
yeni gelecek vergi dilimi yüzünden monitör almayı düşünüyorum bu fiyata en iyi monitör hangisidir yardımlarınızı bekliyıorum
nasıl bir vergi düzenlemesi gelecek hocam ben de bakayım ona göre

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her şey için teşekkür ederim üstadım kuponla 10.6 ya düştü yapacak bir şey yok artık. InşAllah korktuğumuz kronikle karşılaşmayız :)
Sıkıntı çıkamazsa bayılacağinız bir monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet K
Sıkıntı çıkamazsa bayılacağinız bir monitör.
Hocam monitör perşembe günü elime ulaştı. 3 gündür memnunuyetle kullanıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ayaklar büyükmüş sadece 60cm derinliği olan bir masada klavyenin konumunu oldukça daralttı ilk fırsatta masayı da yenilicez galiba. Iyi ki 32" tercih etmemişim 23 den sonra 27 bile baya büyük geldi. Öneriniz için çok teşekkür ederim

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam monitör perşembe günü elime ulaştı. 3 gündür memnunuyetle kullanıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ayaklar büyükmüş sadece 60cm derinliği olan bir masada klavyenin konumunu oldukça daralttı ilk fırsatta masayı da yenilicez galiba. Iyi ki 32" tercih etmemişim 23 den sonra 27 bile baya büyük geldi. Öneriniz için çok teşekkür ederim
Alişinca 27 küçuk gelecek yazıyorum buraya 😂
Param olsa alacağım monitör olurdu o Samsung.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet K
Alişinca 27 küçuk gelecek yazıyorum buraya 😂
Param olsa alacağım monitör olurdu o Samsung.
Smart olayı da çok hoşuma gitti iyi bunu tercih etmişim ya bir kez daha teşekkür ederim size. Siz bu kadar bilgiyle Samsung Türkiye Distrübitörlüğünü bile alırsınız ben de bunu yazıyorum. Daha iyileri sizin olsun, hayırlı akşamlar...

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Smart olayı da çok hoşuma gitti iyi bunu tercih etmişim ya bir kez daha teşekkür ederim size. Siz bu kadar bilgiyle Samsung Türkiye Distrübitörlüğünü bile alırsınız ben de bunu yazıyorum. Daha iyileri sizin olsun, hayırlı akşamlar...
Samsung benim mesajları görse beni kovar 😂 F/P ürünleri çok değil. E 30ms tepki süresi olan VA'ya 1ms yazıp geyming e spor diye pazarlarlarsa gömerim ben de tabii (G3, G5).
Olanı öneriyoruz işte markaya bakmadan.

Ek bilgi: TV tarzı olduğu için o monitörün hoparlör de fena değil. Deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom