Neler Yeni

2k Monitör Önerisi Ips

Xenovian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
472
7000tl Bütçem bulunuyor dostlar, Lenovo legion r27qe modeline karar kılım 7500 tl şuanlık. Daha iyi ve mantıklı bir monitör öneriniz var mıdır?

Bu fiyata tek o var diye biliyorum zaten.

7000tl Bütçem bulunuyor dostlar, Lenovo legion r27qe modeline karar kılım 7500 tl şuanlık. Daha iyi ve mantıklı bir monitör öneriniz var mıdır?
Hocam selamlar.

Monitör bugün teslim aldım. Kurdum testlerin hepsini yaptım 0 ölü piksel çıktı Allah’a şükür diğer ghosting testi de yaptım oda güzel çıktı ışık sızması da yok. Anlayacağınız benim için mükemmel ve aşırı derece fark etti netliği VA panel kullanıyordum 1080P aşırı derece fark etti. Bence direk alın. HB den aldım.

Hocam selamlar.

Monitör bugün teslim aldım. Kurdum testlerin hepsini yaptım 0 ölü piksel çıktı Allah’a şükür diğer ghosting testi de yaptım oda güzel çıktı ışık sızması da yok. Anlayacağınız benim için mükemmel ve aşırı derece fark etti netliği VA panel kullanıyordum 1080P aşırı derece fark etti. Bence direk alın. HB den aldım.
Hayırlı olsun hocam zaten teknoloji işi biraz da şans işi.Ölü piksel olmaması güzel.Çok güzel monitör güle güle kullanın.

hocam gerçekten çok beğendim direk farkını belli ediyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,518
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri