2k monitörlerde bu fiyat farkını nereye veriyoruz?

batu12123

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar 5070'li sistem topladım bi 2k hevesimiz var. Şuan hali hazırda 1080p monitörüm var 144hz aoc onu satışa koydum 3800tl civarına yerine 2k monitör almak istiyorum ama bu fiyat farkı aynı özellikleri taşıyan monitörlerde neden değişiyor sizce 8k bütçeyle hangi monitörü almalıyım?

Arkadaşlar 5070'li sistem topladım bi 2k hevesimiz var. Şuan hali hazırda 1080p monitörüm var 144hz aoc onu satışa koydum 3800tl civarına yerine 2k monitör almak istiyorum ama bu fiyat farkı aynı özellikleri taşıyan monitörlerde neden değişiyor sizce 8k bütçeyle hangi monitörü almalıyım?

Aynı özelliği taşımıyor. Kağıt üstünde yazan ile gerçekte sana verilen çok farklı. Iki üründe 2k ips olsa bile renk doğruluğu ve doğruluğu çok farklı olabiliyor
Mesela bazı markalar çabuk bozulmaya meyilli olabiliyor. Bazılarında kronik sorun daha çok oluyor. Aoc ve asus tuf ips monitörüm oldu. Aoc un parlaklık çok daha fazlaydi ama asus tuf olanda renk doğruluğu ve doygunluk çok daha iyiydi.

Geri