Şuan zaten bayramdayız hocam Türkiye'den alsanız bile bayram sonrası gelecek. Aliexpressten alsanız bayram bitene kadar istanbula gelir zaten. Aynı sürede elinize ulaşır yani. Onun harici zaten 1haftada falan geliyor o kadar uzun değil yani.Selam arkadaşlar, 2K bütçeye sessiz mekanik klavye önerebilir misiniz? Uzun süre kargo beklemek istemediğim için AliExpress tarzı yerlerden önermeyin.
Hocam daha once almadim o yuzden bilmiyorum aliexpresten ajaz k820 model klavyeyi begendim, tahmini teslimat 6 temmuz diyor, yani bu bayramdan sonra gelir mi?Şuan zaten bayramdayız hocam Türkiye'den alsanız bile bayram sonrası gelecek. Aliexpressten alsanız bayram bitene kadar istanbula gelir zaten. Aynı sürede elinize ulaşır yani. Onun harici zaten 1haftada falan geliyor o kadar uzun değil yani.
Yazdığından bisey anlamadim, sessiz derken daha az ses cikaran switchlilerden bahsediyorum tabii ki de.mekanik klavyelerde sessiz diye bir kavram yok bu sefer mekanik olmaz.Belki custom klavye alırsın anca öyle sessiz switchli klavye alrsn
Tahmini süreye pek takılmayın. Ortalama 1 hafta, çok şanssızsanız belki 2 hafta olabilir. Bana 7 8 günde geliyor. AK820pro yerine şunu öneririm indirimdeykenHocam daha once almadim o yuzden bilmiyorum aliexpresten ajaz k820 model klavyeyi begendim, tahmini teslimat 6 temmuz diyor, yani bu bayramdan sonra gelir mi?
Amazondan ak820pro aldim hocam tesekkurler yinede.Tahmini süreye pek takılmayın. Ortalama 1 hafta, çok şanssızsanız belki 2 hafta olabilir. Bana 7 8 günde geliyor. AK820pro yerine şunu öneririm indirimdeyken
Vergi dahil 2k yı biraz aşan fiyatı var. Para birimini dolar yaparak alın.![]()
Thmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak deÄiÅtirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
https://www.itopya.com/asus-rog-str...witch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12045Selam arkadaşlar, 2K bütçeye sessiz mekanik klavye önerebilir misiniz? Uzun süre kargo beklemek istemediğim için AliExpress tarzı yerlerden önermeyin.
Aldim hocam, keske konulara yorum yapmadan once okusaniz.https://www.itopya.com/asus-rog-str...witch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12045
Bütçeyi biraz aşıyor ama iyi klavyeler
Amazondan niye aldınız hocam aliexpressten alsaydınız arada çok fiyat farkı oynuyordu diye hatırlıyorum. Onun dışında th80se modeli varken ak820pro bakmazdım ben olsam. Neyse artık almışsınız ne diyeyim hayırlı olsun. Bende kullanıyorum zamanında ucuzken almistim hayırlı olsunAmazondan ak820pro aldim hocam tesekkurler yinede.
hayırlı olsun güzel klavyeAmazondan ak820pro aldim hocam tesekkurler yinede.