2K TL Mouse önerisi

kronikto

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
2000
uzun konuların sonunda furylevel z1 almaya karar vermiştim fakat zenith pro almaya karar verdim sizce alınır mı

wraithten neden almıyorsun diyenler olucak kutusu acılmış ürünü iade almıyorlar ve pek şanslı biri değilim büyük ihtimal şansıma bozuk ürün gelir ve başımın ağırmasını istemiyorum

uzun konuların sonunda furylevel z1 almaya karar vermiştim fakat zenith pro almaya karar verdim sizce alınır mı

wraithten neden almıyorsun diyenler olucak kutusu acılmış ürünü iade almıyorlar ve pek şanslı biri değilim büyük ihtimal şansıma bozuk ürün gelir ve başımın ağırmasını istemiyorum
Bozuk ürün gelirse wraith yardımcı olur, tabii kırık bi ürün gelmediği sürece.

@freygasm bozuk ürünü iade almak zorundalar hatta beğenmezsen bile thh göre iade almak zorundalar siteye yazmakla bitmiyor maalesef değil mi ? en kötü 15 20 gün serviste kalır ve 2 3 saat darlayarak alırsın iadeyi

ya acarken kayıt alın denerkende alın bırsey olursa elınızde kanıt olur

@freygasm bozuk ürünü iade almak zorundalar hatta beğenmezsen bile thh göre iade almak zorundalar siteye yazmakla bitmiyor maalesef değil mi ? en kötü 15 20 gün serviste kalır ve 2 3 saat darlayarak alırsın iadeyi
Sözleşmeyi kabul et butonuna basıyorsun. Çoğu firma bunu yapıyor sana sözleşme imzalatıyor zaten. Satış sözleşmesi denen şeyi de onlar yapınca işte o mevzu dediğin gibi olmuyor. https://wraithesports.com/pages/mes...qz5SXdzA9Y9xogZ6BNE7zC-bZfZ9pztIaAjAgEALw_wcB
4. maddedin Ç bendine bak. Üründe fabrilkasyon hata yoksa almazlar yani.

Zenith Pro öneririm 2 haftayı geçti alalı çok memnunum

Dragonfly f1 pro olabilir. Wraith iade alır muhtemelen. Zaten bozuk gelme olasılığı düşük. Ama wraith olmaz diyorsan zenith pro alınabilir

Fury Level Z1'deki Beken MCU pek rekabetçi oyunlar için uygun değil. Zenith Pro alırsan daha iyi olabilir onun dışında gündelik kullanım ve oyun için gayet sorunsuz kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri