Neler Yeni

2K TL ye klavye önerisi

ShibaSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ShibaSu
Bütçe
2000
Öncelikle merhaba ben 8 yıldır g103 kullanmaktan artık yeni bir döneme giriş yapmak istiyorum. Beklenecegi gibi ilk yaptığım şey g213 e bakmak oldu fakat bir kesim şanslı olsa dahi çoğu kronik sorunlu oluyormuş. Ayrıca KESİN olarak numpadli bir klavye istiyorum çünkü bolca kullanmam gerekecek. 1500-2000 TL arasina baktığımda da pek bir şey göremedim. Hyperx alloy core gördüm fakat bobin sorunundan korktum, biraz bütçeyi artırıp apex 3 almak istedim ghostingi berbatmış. Corsair serilerine baktım pek sağlam degillermis sanırım. Bana bu civara %100 olup multimedya tuşu olursa daha tatlı olabilecek membran- red onerebilecek var mı? Şimdiden sağolun

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Mehmet
Gamepower alma

ShibaSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ShibaSu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ya G413 SE hakkında ne düşünüyorsunuz? brown switch sanırım ve pek şikayet görmedim.

fruko.gzz

80+ Silver
Öncelikle merhaba ben 8 yıldır g103 kullanmaktan artık yeni bir döneme giriş yapmak istiyorum. Beklenecegi gibi ilk yaptığım şey g213 e bakmak oldu fakat bir kesim şanslı olsa dahi çoğu kronik sorunlu oluyormuş. Ayrıca KESİN olarak numpadli bir klavye istiyorum çünkü bolca kullanmam gerekecek. 1500-2000 TL arasina baktığımda da pek bir şey göremedim. Hyperx alloy core gördüm fakat bobin sorunundan korktum, biraz bütçeyi artırıp apex 3 almak istedim ghostingi berbatmış. Corsair serilerine baktım pek sağlam degillermis sanırım. Bana bu civara %100 olup multimedya tuşu olursa daha tatlı olabilecek membran- red onerebilecek var mı? Şimdiden sağolun
magic refiner mk31

ShibaSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ShibaSu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redragon K618 horus acaba alınır mı? duyduğum kadarıyla redragon markası uzun ömürlüydü fakat kimsenin bunu önerdiğini görmedim, çok hoşuma gitti acaba ne düşünüyorsunuz?
ayrı olarka bir de yine redragondan K556 yı da sormak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,634
Son üye
hanz88
Top Bottom