4k monitör pixsel sayısından dolayı daha detaylı olur. Tabi monitör büyüklüğüde önemli.2K ve 4 K monitörlerde gözle görülür belirgin farklar var mı ? Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Sence 27 için 2K yeterli mi ? PPI çok olur mu?Gözle görülür belirgin fark var. Görüntüye ekti eden en önemli şey görüntünün keskinliğidir. Keskinliği artırmanın yolları vardır. Ekranı küçültmek, çözünürlüğü artırmak, ekrana uzaktan bakmak. Çözünürlük 1080p, 2k, 4k diye artarkan ekran boyutu 24, 27, 32 olarak arttığından ppi(pixel per inch) ciddi şekilde artar ve görüntü belirgin bir biçimde keskinleşir.
Zaten şuan genelgeçer standart o. Gayet güzel olur. 27 inc 1080 ve 32 inc 2k Güzel olmuyor. 32 inc 4k anca hikayeli oyunlar oynarsın Fps de en iyi 24 inc 1080p'de oynanıyor. 27 inc 2k tam ikisini ortası çok güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.Sence 27 için 2K yeterli mi ? PPI çok olur mu?
Yani 1080 den 1440 a çok fark etmiyor haklısın.4k ile 2k arasında gerçekten inanılmaz fark var. Ama 2k ile 1080p arasındaki fark bence daha fazla
Hem hikaye hem de fps oynadığım için ikisinin arası bir şey aldım biraz şüpheye düştüm sizce sorun yaşar mıyımZaten şuan genelgeçer standart o. Gayet güzel olur. 27 inc 1080 ve 32 inc 2k Güzel olmuyor. 32 inc 4k anca hikayeli oyunlar oynarsın Fps de en iyi 24 inc 1080p'de oynanıyor. 27 inc 2k tam ikisini ortası çok güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.
Şu ana kadar hep 24 kullandım hiç 27 32 ekran görmedim çok fark oluyor mu?Zaten şuan genelgeçer standart o. Gayet güzel olur. 27 inc 1080 ve 32 inc 2k Güzel olmuyor. 32 inc 4k anca hikayeli oyunlar oynarsın Fps de en iyi 24 inc 1080p'de oynanıyor. 27 inc 2k tam ikisini ortası çok güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.
Adam daha fazla fark ediyor demisYani 1080 den 1440 a çok fark etmiyor haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem hikaye hem de fps oynadığım için ikisinin arası bir şey aldım biraz şüpheye düştüm sizce sorun yaşar mıyım
Şu ana kadar hep 24 kullandım hiç 27 32 ekran görmedim çok fark oluyor mu?
Monitore olan uzaklığın önemliYani 1080 den 1440 a çok fark etmiyor haklısın.
Hem hikaye hem de fps oynadığım için ikisinin arası bir şey aldım biraz şüpheye düştüm sizce sorun yaşar mıyım
Şu ana kadar hep 24 kullandım hiç 27 32 ekran görmedim çok fark oluyor mu?
Yanlış okumuşum galiba özür dilerim.Adam daha fazla fark ediyor demis
Anladım yardımınız için teşekkür ederimAdam daha fazla fark ediyor demis
Monitore olan uzaklığın önemli