2K vs 4K monitör görsel kalite

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,208
Arkadaşlar selam, şu an 2K (1440p) bir monitör kullanıyorum ve 4K’ya geçsem mi diye düşünüyorum. Arada gerçekten kayda değer bir fark var mı? Görüntü kalitesinde bir artış olduğunu biliyorum ama bu fark, geçmeye değecek kadar büyük mü emin olamıyorum.

https://ty.gl/wzd8ngkr46q6o Alırsam bunu düşünüyorum 3 ay peşin fiyatına veya 6 ay.

hocam onun yerine 2k oled kullansanız bence daha güzel bir görüntü alınabilir fps düşüşü yaşamadan diye düşünüyorum.

hocam onun yerine 2k oled kullansanız bence daha güzel bir görüntü alınabilir fps düşüşü yaşamadan diye düşünüyorum.
Şuan imzamdaki monitörü kullanıyorum hocam memnunum da 4K aklımı karıştırıyor :D

Şuan imzamdaki monitörü kullanıyorum hocam memnunum da 4K aklımı karıştırıyor :D
hocam en iyisi gidin bir vatan vs. elektronik ürünler satan bir yere. 4k monitörleri biraz kurcalayın test edin eğer gerçekten sizi cezbedicek bir görüntü olursa o zaman alın 4k yı.

İmzandaki ekran kartını kullansam 2K'yı hiç düşünmezdim ben.
hocam öyle olmuyor işte, adam almış çoktan. boşa 20k masraf yapacağına 4k monitörü bir deneyimlesin bence ona göre karar versin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buradan pek destek almak mümkün değil hocam herkesin kendi gözü kendi göz zevki biraz bu monitörlerdeki çözünürlük farkı. sizin deneyimlemeniz daha uygun olur bence

Ben 3k diyebileceğimiz 34" ultrawide oled kullanıyorum. Bana daha güzel geliyor 16/9 ekrana göre. Ne 4k kadar zorluyor nede 2k gibi göze az gelmiyor.

Ben 3k diyebileceğimiz 34" ultrawide oled kullanıyorum. Bana daha güzel geliyor 16/9 ekrana göre. Ne 4k kadar zorluyor nede 2k gibi göze az gelmiyor.
34inç fazla gelir hocam naptınız öyle. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,193
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri