.Darmoshark_M3_2K_Agustos_2023_Update.rar\Darmoshark M3 2K Agustos 2023 Update\Yazılım - RAR arşivi, açılmış boyut 12.278.514 bayt
.Darmoshark_M3_2K_Agustos_2023_Update.rar\Darmoshark M3 2K Agustos 2023 Update\Yazılım - RAR arşivi, açılmış boyut 12.278.514 bayt
o indirdiğin driveri kökten sil rardaki yazılım kısmından 1.6.3 ü kurdriverı kapatıp kurayım mı
bendeki n3 hocamo indirdiğin driveri kökten sil rardaki yazılım kısmından 1.6.3 ü kur
3 fare destekli bu softwarebendeki n3 hocam
Bu replika mı ?lifcasual Fare 2.4G Kablosuz BT5.0 ve Type-C Kablolu İnce Slience PC için Fare Bilgisayar USB Alıcılı Düstü Bilgisayar 4800 DPI Ayarlanabilir Seviye tra Hf https://amzn.eu/d/iPnR8Kk
Ben bunu aldim. Bu dongle'ı almak isime yarar mı?
yok hocam çinli fare olduğu için öyleBu replika mı ?
eski driverı kökten sildim dosya var karşımda ne yapayım3 fare destekli bu software
.yok hocam çinli fare olduğu için öyle
attığım linkteki rardaki software sekmesinden 1.6.3 ü kureski driverı kökten sildim dosya var karşımda ne yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
kurdum çıkar tak yapıyorum görmüyor n3ü seçtim bu aradaattığım linkteki rardaki software sekmesinden 1.6.3 ü kur
yeniden başlatayım mıattığım linkteki rardaki software sekmesinden 1.6.3 ü kur
görmesi gerekkurdum çıkar tak yapıyorum görmüyor n3ü seçtim bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniden başlatayım mı
halettim kablolu görüyor ama kablosuz görmüyorgörmesi gerek
eski driverı tekrar indirdim güncellesem olur mugörmesi gerek
hocam bu açma kapama tuşu yok mouseun en üstteki bluetooth ortadaki kapalı alttakide wireless modu mugörmesi gerek
Yazarhocam bu açma kapama tuşu yok mouseun en üstteki bluetooth ortadaki kapalı alttakide wireless modu mu