eyupefe3
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,891
5 Kilo,karantinanın başlarından beri çalışıyorum bodybuild.Kaç kilo ile 150 tekrar acep?
5 Kilo,karantinanın başlarından beri çalışıyorum bodybuild.Kaç kilo ile 150 tekrar acep?
5 kilo 150 tekrar ne kadar mümkün 13 yaş? Hem 2 yıl olmuş ağırlık arttırmayı düşünmedin mi?5 Kilo,karantinanın başlarından beri çalışıyorum bodybuild.
Çok kez decathlona gidip 10 veya 7.5 kilolara baktım ama hala zorluyor.Bu yüzden 2 haftadır falan bıraktım 3.5 kilo alabildim hedefim 55-57 kilo ondan sonra 7.5 geçicem.150 Tekrar doğru ısınmadan ve doğru nefes almayla gayet mümkün.5 kilo 150 tekrar ne kadar mümkün 13 yaş? Hem 2 yıl olmuş ağırlık arttırmayı düşünmedin mi?
direkt 8 kiloluk al o zamandirek 7.5 alıp az tekrar atsam nasıl olur 12 tekrar atıyodum 5likle
sana kaç lazım?Yaş kaç 5 kg nedir çok az
aldım 5 lik baktım kolay geliyo fazla tekrar atar yeterli düzeye gelince de salona başlarım tekrar 1 ay gidip salmıştımdirekt 8 kiloluk al o zaman
Ağırlık alacaksan sabit ağırlık alma. Setler oluyor onlardan al z barlı falan 26 kg civarı oluyor genelde. Hem istediğin ağırlıkla çalışırsın hem de bir süre sonra ağırlık artırabilirsin. Ya da direnç bandı alabilirsin o da istediğin ağırlıkta oluyor ve daha çok hareketi evde daha rahat yapabiliyorsun.Soru yukarıdaki gibi 1 aydır bu işle uğraşıyorum 2x5 kafi sanırım link olarak atarsanız sevinirim.
İyi forumlar