Demir Döküm E.C.A falan olursa iyi olur servisleri kurulum yapıyor mu o markanın model olursa iyi olurmarka olarak buderus yoğuşmalı öneririm model hakkında çok bilgim yok
valla bilemiyorum ben buderus kullaniyorum ve hakkını verdiğini düşünuyorum sizin dedikleriniz iyidir desem yanlış bilgilendirmiş olurum diğer ürünler hakkındaDemir Döküm E.C.A falan olursa iyi olur servisleri kurulum yapıyor mu o markanın model olursa iyi olur
bu 28kw olayı evin büyüklüğüne göre değişiyor ya şimdi bizim ev 3+1 metre karesini falan bilmiyorum güçlü bir kombi alırsak sorun olur muE.C.A'nın proteus premix 28 Kw lık kombisini kullanıyorum. Şuan için memnunum. Ev 3+1 net 140 metrekare.
ECA var memnun değilim.Demir Döküm E.C.A falan olursa iyi olur servisleri kurulum yapıyor mu o markanın model olursa iyi olur
Evet evin büyüklüğüne göre değişmektedir. En güzeli yetkili servis çağırıp ücretsiz keşif yapmaları daha iyi olur.bu 28kw olayı evin büyüklüğüne göre değişiyor ya şimdi bizim ev 3+1 metre karesini falan bilmiyorum güçlü bir kombi alırsak sorun olur mu