Switchlerini kontrol ettiniz sorununa yardım edeyimValla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.
F75 gerçekten çok güzel yaklaşık 2 ay kullandım ama o bahsettiğim sorun yüzünden klavyeden soğudum bu sorun dışında aşırı rahat ve güzel görünüyor.aula f75 zaten iyi bir klavye o switchi değiştirince sorun düzelirse kullanmaya devam et bence.
Eve geçince deneyeceğimSwitchlerini kontrol ettiniz sorununa yardım edeyim
switch değiştirdinmi?F75 gerçekten çok güzel yaklaşık 2 ay kullandım ama o bahsettiğim sorun yüzünden klavyeden soğudum bu sorun dışında aşırı rahat ve güzel görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eve geçince deneyeceğim
Fn esc vesaire kısa yolları yada fn w deneyin Mac yada Android moda almış olabilirsinizF75 gerçekten çok güzel yaklaşık 2 ay kullandım ama o bahsettiğim sorun yüzünden klavyeden soğudum bu sorun dışında aşırı rahat ve güzel görünüyor.
Eve geçince deneyeceğim
Red switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum.Hocam red swich istiyorsanız zaten sizin belirttiğiniz fiyat fazla ak820pro sesi mükemmel bir bakmanızı öneririm
Yok ona baktım Windows modunda kullanıyorum.Fn esc vesaire kısa yolları yada fn w deneyin Mac yada Android moda almış olabilirsiniz
Sorun switchle alakalı değildir diye değiştirmedim ama deneyeceğimswitch değiştirdinmi?
Fark edilmeden alınıyor bende birkaç kez yaşadımRed switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum.
Yok ona baktım Windows modunda kullanıyorum.
dostum sorun büyük ihitmal switch ile alakalı.Red switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum.
Sorun switchle alakalı değildir diye değiştirmedim ama deneyeceğim
Genelde bilgisayarı açtığım gibi klavyenin moduna bakıyorum eğer değişmişse ayarlıyorumFark edilmeden alınıyor bende birkaç kez yaşadım
Bu değiştirip deneyim o zaman teşekkürlerdostum sorun büyük ihitmal switch ile alakalı.
Hocam genellikle red swich li klavyeler 700 1500 arasında geziyor ve büyük bir ihtimalle sizin sorunu.Red switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum.
Sorun switchle alakalı değildir diye değiştirmedim ama deneyeceğim
Bakındım forumlara falan düzgün bir red switch klavye 2 2.500 tl den başlıyor bende 3 3500 e kadar çıkıp asus'un klavyesini beğendim ama tam emin degilim bu fiyata daha iyileri vardır diye araştırıyorumHocam genellikle red swich li klavyeler 700 1500 arasında geziyor ve büyük bir ihtimalle sizin sorunu.
Eğer swich yuvasının pimleri uygunsa bunu tercih edebilirsinizAkko V3 Creamy Yellow Pro Switch | Akko Official Global Site
Creamy Yellow Pro is an upgraded version of Creamy Yellow. Major Changes: 5-Pin switches (better stability) Dustproof stem (better stability) Upgrade silver contact to palladium gold Upgrade phosphor…en.akkogear.com
Hocam güzel klavye ama hotswap almanızı öneririm.Klaveyenizin swichinde sıkıntı olursa hotswap olmayan klavyelerin swich leri lehim ile sökmek zorunda kalıyorsunuzBakındım forumlara falan düzgün bir red switch klavye 2 2.500 tl den başlıyor bende 3 3500 e kadar çıkıp asus'un klavyesini beğendim ama tam emin degilim bu fiyata daha iyileri vardır diye araştırıyorum
"ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch" ben hala bu klavyede takılı kaldım iyi mi? kötümü anlamadım doğru düzgün videoda yok