Neler Yeni

3-4 ay miningte kullanılmış 6700 xt alınır mı

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
lappelduvide
powercolor red dewil 6700 xt var 3-4 ay miningte kullanılmış fiyat 7000 TL birkaç tane mevcutmuş test edip sıcaklık değerleri en düşük olanı almayı planlıyorum ne dersiniz bu fiyata alınır mı

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Eray Altınordu
powercolor red dewil 6700 xt var 3-4 ay miningte kullanılmış fiyat 7000 TL birkaç tane mevcutmuş test edip sıcaklık değerleri en düşük olanı almayı planlıyorum ne dersiniz bu fiyata alınır mı
O fiyata miningsiz bulursun gibime geliyor sarı site piyasaya göre bi tık daha pahalı oluyor facebook ekran kartı grupları modart facebook grubuna falan bak bu fiyata daha temiz bulursun illa bu konuda bahsettiğini istiyorsan bakımı yapılmış çok yıpranmamış ise sıcaklık ve fan devri en düşük olanı alınır

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata miningsiz bulursun gibime geliyor sarı site piyasaya göre bi tık daha pahalı oluyor facebook ekran kartı grupları modart facebook grubuna falan bak bu fiyata daha temiz bulursun illa bu konuda bahsettiğini istiyorsan bakımı yapılmış çok yıpranmamış ise sıcaklık ve fan devri en düşük olanı alınır
takip ediyorum her yeri elden almak istiyorum birkaç tane ilan başka şehirde olduğu için eliyorum maalesef

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Eray Altınordu
o zaman dediğim gibi youtubedan aynı modelin furmark testlerine bak o değerlere yakınsa fan devri sıcaklık vs yüksek değilse alınır gibi modeline göre fiyat güzel

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.
Güzel model güzel fiyat aslında arkadaşın dediği gibi bulursun gruplardan ama elden istiyorsan git dene en az ısınanı al.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel model güzel fiyat aslında arkadaşın dediği gibi bulursun gruplardan ama elden istiyorsan git dene en az ısınanı al.
iki gün sonra amazon indirimleri başlıcak oradan güzel bir kart uyguna düşmezse alıcam iki gün daha sabrediyim :D

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
ilyas koç
Ben 2 sene kullandım aynı modeli. Düşük fan hızında ve sıfır fan sesiyle güzel soğutma sağlıyor.

Benim furmark 2 değerlerim böyleydi
6700XT Furmark.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erhan Akçay
Elden sıcaklık ısı testi yaparak alabilirsiniz. Fatura tarihi önemlidir. Miningte kaç ay veya kaç yıl çalıştını kimse ispatlayamaz. 4 ay der 1 yıl çalışmıştır. Onun için ilk alınma tarihi önemli. Belki de doğrudur. Onun için sıcaklık testinin ısının ne olduğu ve içinin açılıp açılmadığı önemli.

Ben elden Msi 3070 gaming trio x test ederek elden almıştım ısılar 65 dereceydi ve içi açılmamıştı toplu kart satan yerden almıştım sorun olmamıştı. Sonra ilerde içi açılmadığından kolayca sattım sorunsuz bir karttı. Test ederek düzgününü bulmak mesele. 7000 o model 6700xt için kötü değil temizse. Veya kendi dediğiniz gibi indirimleri bekleyin zaten 2. el hep duruyor yerinde :) kart seçenek çok 2. elde...

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Test değerleri normalse alınabilir, neden olmasın?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
lappelduvide
Elden sıcaklık ısı testi yaparak alabilirsiniz. Fatura tarihi önemlidir. Miningte kaç ay veya kaç yıl çalıştını kimse ispatlayamaz. 4 ay der 1 yıl çalışmıştır. Onun için ilk alınma tarihi önemli. Belki de doğrudur. Onun için sıcaklık testinin ısının ne olduğu ve içinin açılıp açılmadığı önemli.

Ben elden Msi 3070 gaming trio x test ederek elden almıştım ısılar 65 dereceydi ve içi açılmamıştı toplu kart satan yerden almıştım sorun olmamıştı. Sonra ilerde içi açılmadığından kolayca sattım sorunsuz bir karttı. Test ederek düzgününü bulmak mesele. 7000 o model 6700xt için kötü değil temizse. Veya kendi dediğiniz gibi indirimleri bekleyin zaten 2. el hep duruyor yerinde :) kart seçenek çok 2. elde...
işlemcim 5600 ve 750 psu var minimum ve maksimum hangi kartı almalıyım sıfır ikinci el fark etmez bütçe nakit 11K en fazla kredi kartı ise 20K

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,668
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom