3-4 k arası IPS monitör onerirmisiniz indirimli olursa sevinirim f/p olursa sevinirim
ctrl v de kalan lınk gonderdım kusura bakma buna bakabilirsin https://www.itopya.com/msi-238-g241...reesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574
Henüz alamadım reis beklemekteyim cuma gününü bekliyorum anakart işlemci boş kasa ve monitör lazım ve o günü bekliyorum uygun fiyat olması lazımmerhabalar monitör almadıysanız cuma günü beklerseniz indirm olacak asus vg249q3a modelin tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili bir ürün
Nerede indirime girecek hocam?merhabalar monitör almadıysanız cuma günü beklerseniz indirm olacak asus vg249q3a modelin tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili bir ürün
vatan computer indirime girecek medimark teknosa teknoloji mağazalarında girecek takipte kalNerede indirime girecek hocam?
Eywallah reisvatan computer indirime girecek medimark teknosa teknoloji mağazalarında girecek takipte kal
Eywallah hocam aldım LenovoMerhabalar VA24EHF 1 MS 100 HZ modeline bakabilirsin gayet fiyat performans