Neler Yeni

3-4K bandında gaming klavye önerisi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Gaming klavye arıyorum, aslında kablosuz tercihimdir ama bu fiyatta bulmak zor sanırım. Çok fazla takır tukur ses çıkartmasın ama o basış hissiyatını alabileyim, bilek desteğinin olup olmaması çok önemli değil. F/P tavsiyesi bekliyorum.
G513 carbon kullanıyoru mmenunum ama takır tukur etmesin diyorsanız blue switch almayın derim.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadaşın bütçesi 6000 TL olmadığı için alınması mümkün değil.
bikaç gün önce 4.5 5k arasıydı şimdide baktım
AKakçe bu sitede 4500 gösteriyor o yüzden söyledim de güvenilir mi? bilemedim siteyi.Ayrıca bu hal ne ya 1 haftada 1.5k zam gelmiş üzücü...

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Yağız Berk Özel
bikaç gün önce 4.5 5k arasıydı şimdide baktım
AKakçe bu sitede 4500 gösteriyor o yüzden söyledim de güvenilir mi? bilemedim siteyi.Ayrıca bu hal ne ya 1 haftada 1.5k zam gelmiş üzücü...
Hocam outlet veya kutusu açılmış klavyeye 4.5K vermektense giderim düzgün klavye alırım. Bu kadar pahalı olması da saçma zaten. Şahsen bu kadar bütçede manyetik switchli klavye almak en mantıklısı gaming klavye için.

wer10

80+
Gaming klavye arıyorum, aslında kablosuz tercihimdir ama bu fiyatta bulmak zor sanırım. Çok fazla takır tukur ses çıkartmasın ama o basış hissiyatını alabileyim, bilek desteğinin olup olmaması çok önemli değil. F/P tavsiyesi bekliyorum.
hocam asusun tuff gaming K3 modelini alabilirsin red switch mekanik

Top Bottom