Sheader
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,217
Belki 2. El bulunursun ama 0 imkansızButceyi bi 500-750 falan aśsak ne bulunur?
Veya 4 e ikinci el bisey alinir mi biliyor musun
Belki 2. El bulunursun ama 0 imkansızButceyi bi 500-750 falan aśsak ne bulunur?
Veya 4 e ikinci el bisey alinir mi biliyor musun
Hocam bütçeyi 5 yaptım yok mu benim işimi görecek bir şey yav maşa patlamasın hidrolik olsun kaliteli olsun da 5k ya bisiklet bulunmuyor nasıl bir dönemdeyiz yavHocam selamlar dağ turları yapan biri olarak konuşuyorum bende corelli snoop 5.3 var bisiklet ortalama kron xc150 ile eşdeğer düzeyde 2020 de 0 fiyatı 1600tl idi ben 2. El 1200 e almıştım o gün bugündür kullanıyorum gayet memnunum başlangıç düzey de alınabilecek f/p bir bisiklet hidrolik fren be kitlenebilir amatsor mevcut fren kolları dacron (corellinin kendi markası) aktaricilar Shimano tourney başlangıç için yeter de artar taş gibi ürün şu an internet e baktım fiyatı 3800tl bayilerden almanı öneririm
Linkden kendi şehirdeki bayileri görüp gidip konusabilirsin hatta pazarlık da yapabilirsin belki bendeki model 5.3 modeli 29" jantlara sahip boyum 187 ve tam oluyor 27.5" küçük gelmişti bana o şekilde ancak maşa biraz kalitesiz yani içine göçme yapmaz ancak bir miktarhizli şekilde patikadan sapıp ağaca carpmistim onda masa yamuldu yeni bir maşa ile değişmem gerek oldu aldıktan sonra 6aya bir bakım yaptır bayiden yoksa bisikelt yipranir ben yaptirmadim ve birtakım sikinitilsr çektim fren konusunda aklına takılan başka soru olursa sorabilirsin![]()
Felix 1 | Corelli Bisiklet
Corelli Felix 1 alüminyum kadro dağ bisikleti. Arazinin ve doğanın heyecanını Felix 1 ile yakalayın.www.corelli.com.tr
Bulunmaz ağa 5e alamazsın senin kafada biseylerHocam bütçeyi 5 yaptım yok mu benim işimi görecek bir şey yav maşa patlamasın hidrolik olsun kaliteli olsun da 5k ya bisiklet bulunmuyor nasıl bir dönemdeyiz yav