DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Selamlar, öğrenci arkadaşım not almak için maks 4k bütçe ile tablet arıyor. Ne önerirsiniz?
Hocam bunda kalem desteği var mı?Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vatanda da satılıyor. 3100
Hocam bilmiyorum ama en fp bu.Hocam bunda kalem desteği var mı?
Hocam bütçeyi aşıyor hem de kalem yok.Xiaomi Redmi Pad 4 GB 128 GB 10.6" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Pad 4 GB 128 GB 10.6" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Pad 4 GB 128 GB 10.6" Tablet özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Direk al Telefondan daha hızlı ve daha güçlü bir tablet...
Laptop kalemleri 120 tl falan... Ve bu tablet'i bence bütçe arttırıp alın 400 tl fazla para verilir buna...Hocam bütçeyi aşıyor hem de kalem yok.
Hocam kendi kalemi olmadığında genelde performansı çok kötü oluyor diye biliyorum.Laptop kalemleri 120 TL falan... Ve bu tablet'i bence bütçe arttırıp alın 400 TL fazla para verilir buna...
Yüksek Hassasiyetli Stylus Kalem, Evrensel Yedek Elektromanyetik Dokunmatik Kalem Kalemi, Dijital Kalemler Bilgisayar Giriş Cihazları, Tabletler/Pro/Mini/Air/Android/Microsoft(Balck) için : Amazon.com.tr: Elektronik
Yüksek Hassasiyetli Stylus Kalem, Evrensel Yedek Elektromanyetik Dokunmatik Kalem Kalemi, Dijital Kalemler Bilgisayar Giriş Cihazları, Tabletler/Pro/Mini/Air/Android/Microsoft(Balck) için : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ben öyle bilmiyorum?Hocam kendi kalemi olmadığında genelde performansı çok kötü oluyor diye biliyorum.