hayır. 2. el sizin araştırıp alınır mı diye sormanız gerek. Laptop çok ilgi alanım değil bilgim de yok fakat 6k ya 1650ti lı laptop görmüştüm. 4k ya da 2. eli vardır dedimöneriniz varmı peki link ile ?
hangi model? 1050ti ve leptop yazdığım zaman 5.999 tl den başlıyor 2. elhayır. 2. el sizin araştırıp alınır mı diye sormanız gerek. Laptop çok ilgi alanım değil bilgim de yok fakat 6k ya 1650ti lı laptop görmüştüm. 4k ya da 2. eli vardır dedim
bulamadım 2. eli malesef arattığım zaman çıkmadı hiçAcer AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Acer AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Acer AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
750sini görmemişim ama gayet iyi fiyat. 0 almayı düşünürsen egerbulamadım 2. eli malesef arattığım zaman çıkmadı hiç
millet model ismiyle ilan koymuyor, oyuncu intel pc ışıklı klavye veya geming leptop yazıyorbulamadım 2. eli malesef arattığım zaman çıkmadı hiç
hocam bu laptopu kendiniz için mi alıyorsunuz?öneriniz varmı peki link ile ?
yakınım için alıcam ve oyun odaklı olmasını istiyor zula saten açar da valorant pubg mobil gibi oyunları da oynamak istiyor. birkaç basit edit işleri de yapacakmışmillet model ismiyle ilan koymuyor, oyuncu intel pc ışıklı klavye veya geming leptop yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu laptopu kendiniz için mi alıyorsunuz?