3.500 TL kasa önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
960
Selam dostlar sistemimde Rx 6600 ekran kartı, H510m-D anakart ve Dark freezer x123 soğutucu var. Bunlara uygun olan bu bütçede en sessiz ve hava akışı en iyi kasa nedir ? Sistem parçalarını ileride değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden bu bütçedeki en iyisi olsun lütfen.

Bende zaten bunlar ve lian li lancool 207 arasındayım.
Malzeme kalitesi ve hava akışı olarak üçü de gayet iyi bence. En çok hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz bu durumda. Pişman olmazsınız.

Malzeme kalitesi ve hava akışı olarak üçü de gayet iyi bence. En çok hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz bu durumda. Pişman olmazsınız.
Hocam o zaman şöyle sorayım siz hangisini alırdınız ? Ben daha çok Asus ve Msi'a ısındım. Ayrıca type-c girişi benim için önrmli hangilerimde var nasıl görürüm ?

Hocam o zaman şöyle sorayım siz hangisini alırdınız ? Ben daha çok Asus ve Msi'a ısındım. Ayrıca type-c girişi benim için önrmli hangilerimde var nasıl görürüm ?
Benim tercihim de MSI olurdu muhtemelen görüntüsü çok şık. Type-C genelde bu tarz bilgisayar kasalarında bulunmuyor hocam maalesef. Gördüğüm kadarıyla MSI ve Asus'un bu modellerinde de yok. Bunun için başka modellere bakmanız gerekebilir. Yalnız basit bir dönüştürücüyle de işinizi görebilirsiniz.

Benim tercihim de MSI olurdu muhtemelen görüntüsü çok şık. Type-C genelde bu tarz bilgisayar kasalarında bulunmuyor hocam maalesef. Gördüğüm kadarıyla MSI ve Asus'un bu modellerinde de yok. Bunun için başka modellere bakmanız gerekebilir. Yalnız basit bir dönüştürücüyle de işinizi görebilirsiniz.
Hocam PSU konusunda bilginiz var mı ? 3.000 TL'ye kadar PSU da bakıyorum.

Hocam PSU konusunda bilginiz var mı ? 3.000 TL'ye kadar PSU da bakıyorum.
Güncel PSU piyasasını çok bilmiyorum hocam, ayrı konu açın isterseniz. Ama naçizane tavsiyem FSP, CoolerMaster, Sharkoon, MSI gibi güvenilir markaları tercih edin. Ucuz çin-türk markalarına hiç bakmayın bile. Zaten aşırı yüksek Watt'a ihtiyacınız yok 600-650W civarı rahatlıkla işinizi görür gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,015
Üyeler
183,504
Son üye
ridvank
Geri