Neler Yeni

3.500 TL’ye Asus Rog Strix Scope 2 Nx Aldım iyi mi? Ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Temel
3.500 TL’ye Asus Rog Strix Scope 2 Nx aldım. Gamin.gen ve vatan yzünden geri ödemeden yararlamadım. Bu fiyat bu klavyeye iyi mi? İade edip başka klavye mi almalıyım hangi klavyeye almalıyım(Türkçe, tam boy klavye oyun için istiyorum.)? Ne önerirsiniz?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
enter tuşu resimlerde küçük gelen üründe de küçük mü büyük mü enter

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
3.500 TL’ye Asus Rog Strix Scope 2 Nx aldım. Gamin.gen ve vatan yzünden geri ödemeden yararlamadım. Bu fiyat bu klavyeye iyi mi? İade edip başka klavye mi almalıyım hangi klavyeye almalıyım(Türkçe, tam boy klavye oyun için istiyorum.)? Ne önerirsiniz?
2 haftadır kullanıyorum switchleri snow olandan aldım kullanması aşırı keyifli görseliyle de güzel bir klavye

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Temel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternete asus promoston yazın, geri ödemesi vardı 26 temmuza a kadar fatura kesildiyse.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
İnternete asus promoston yazın, geri ödemesi vardı 26 temmuza a kadar fatura kesildiyse.
Ben de geçen seferki Asus ekipmanını anlat kampanyasına katılacaktım anakartım kampanya dahilinde olmasına rağmen seri numarayı yazdığımda çıkmıyordu. Asus'un kendi sitesinde çıkıyor ama kampanya kısmında çıkmıyordu destek kısmına mail attım kimse geri dönmedi... 30 doları kaçırdım o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom