Neler Yeni

3.5jack girişi ile kasadan neden ses alamıyorum?(kimsenin bir fikri yok sanırım.)

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Soru başlıkta aklıma takıldı durduk yere .Kasada arkada 4 önde 2 tane jack girişi var hepsine tek tek taktım denedim kasadan jack ile ses alamıyorum sadece usb ile alabiliyorum jack ile monitöre bağlamam gerekiyor normal olanı buysa neden kasaya jack girişi koymuşlar merak ettim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru başlıkta aklıma takıldı durduk yere .Kasada arkada 4 önde 2 tane jack girişi var hepsine tek tek taktım denedim kasadan jack ile ses alamıyorum sadece usb ile alabiliyorum jack ile monitöre bağlamam gerekiyor normal olanı buysa neden kasaya jack girişi koymuşlar merak ettim.
Konuyu nereye açacağimada karar veremedim umarım yanlış yer değildir.d

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
Jack girişlerini anakarta bağladına emin misin, sorun bundan kaynaklı olabilir.

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
nasıl anakarta bağladığıma sistem hazır sistem da-3 sistemi anlamadım dediğini
Kasanın üzerindeki jacklerin kablosunu anakartın altına bulunan "Audio" pinlerine takman lazım ama hazır kuruluysa yapılmıştır diye tahmin ediyorum. Eğer anakartın üzerindeki jack girişlerinden de ses alamıyorsan driver güncellemesi yap.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın üzerindeki jacklerin kablosunu anakartın altına bulunan "Audio" pinlerine takman lazım ama hazır kuruluysa yapılmıştır diye tahmin ediyorum. Eğer anakartın üzerindeki jack girişlerinden de ses alamıyorsan driver güncellemesi yap.
driver güncellemeleri yaptım zaten geldiğinde yeni güncelleme çıktımıki ? Yanlış kurmuş olabilirlermi on paneldekine takarken ufak bir zorlanıyor normale göre sıkışıklik var gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
driver güncellemeleri yaptım zaten geldiğinde yeni güncelleme çıktımıki ? Yanlış kurmuş olabilirlermi on paneldekine takarken ufak bir zorlanıyor normale göre sıkışıklik var gibi
Sıkışıklığın sebebini bilemem ancak sürücünün ayarlarına bak ön panel devre dışı kalmış olabilir yahut "Audio" bağlantısı takılmamış/yanlış takılmış olabilir.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Sıkışıklığın sebebini bilemem ancak sürücünün ayarlarına bak ön panel devre dışı kalmış olabilir yahut "Audio" bağlantısı takılmamış/yanlış takılmış olabilir.
nasıl bakicam ben pek anlamıyorum hangi giriş ses için yanlış takmışlar mi diye kontrol edeyim bide

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
nasıl bakicam ben pek anlamıyorum hangi giriş ses için yanlış takmışlar mi diye kontrol edeyim bide
Anakartta audio yazan yere bir kablo bağlı mı ona bak değilse audio kablosu ortalarında bir pini eksik olan kablodur onu oraya tak ayrıca anakartın çıkışlarından ses alabiliyor musun?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Anakartta audio yazan yere bir kablo bağlı mı ona bak değilse audio kablosu ortalarında bir pini eksik olan kablodur onu oraya tak ayrıca anakartın çıkışlarından ses alabiliyor musun?
hayır oradanda 4 girişide denedim ses falan alamadım

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Soru başlıkta aklıma takıldı durduk yere .Kasada arkada 4 önde 2 tane jack girişi var hepsine tek tek taktım denedim kasadan jack ile ses alamıyorum sadece usb ile alabiliyorum jack ile monitöre bağlamam gerekiyor normal olanı buysa neden kasaya jack girişi koymuşlar merak ettim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu nereye açacağimada karar veremedim umarım yanlış yer değildir.d
Realtekin driverini indir ayarlar bölümünden jakları aktif hale getir benim kasamın öndeki 2 jakı çalışmıyordu megersem driver üzerinden aktifleştirmem gerekiyormuş

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Realtekin driverini indir ayarlar bölümünden jakları aktif hale getir benim kasamın öndeki 2 jakı çalışmıyordu megersem driver üzerinden aktifleştirmem gerekiyormuş
benim kasanında öndeki iki jackı çalışmıyor ama anakarttaki jacklerde çalışmıyor

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
birden fazla windows indirme linki var hangisini indirmeliyim bilgin var mı ?

Top Bottom