Neler Yeni

3.5jack girişi ile kasadan neden ses alamıyorum?(kimsenin bir fikri yok sanırım.)

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Soru başlıkta aklıma takıldı durduk yere .Kasada arkada 4 önde 2 tane jack girişi var hepsine tek tek taktım denedim kasadan jack ile ses alamıyorum sadece usb ile alabiliyorum jack ile monitöre bağlamam gerekiyor normal olanı buysa neden kasaya jack girişi koymuşlar merak ettim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru başlıkta aklıma takıldı durduk yere .Kasada arkada 4 önde 2 tane jack girişi var hepsine tek tek taktım denedim kasadan jack ile ses alamıyorum sadece usb ile alabiliyorum jack ile monitöre bağlamam gerekiyor normal olanı buysa neden kasaya jack girişi koymuşlar merak ettim.
Konuyu nereye açacağimada karar veremedim umarım yanlış yer değildir.d

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-rev-10/support#support-dl siteye girdikten sonra biraz aşağıya inin en güncel sürümü yükleyin
indirmemişim .d ses geldi eyw bi kontrol edeyim başka sorun varsa tekrar yardımını isterim eğer rahatsız etmessem çok sağol :)

Indirdiysen arama çubuğuna realtek yazıp uygulamayı açarmısın daha sonra uygulamanın ss ini atabilirmisin ?
şuan ses geliyor başka bir şey yapmama gerek var mı ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
indirmemişim .d ses geldi eyw bi kontrol edeyim başka sorun varsa tekrar yardımını isterim eğer rahatsız etmessem çok sağol :)

bir şey değil herzaman sorabilirsiniz 😁

Ses geliyorsa sorununuz ortadan kalkmış demektir. Geçmiş olsun 😂

Top Bottom