Merhaba usb çoğaltıcı almadan laptopda klavye mouse kulaklık 3lüsü yapıyorum. 3.5mm jack girişli valo, cs gibi fps oyunlarını oynatacabilecek bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Kablo Uzunluğu 1.70 Metre Kablo Tam Boy Kulak Üstü Oyuncu Gamer Kulaklık 3.5mm Aux Jack Konnektör Tipi -Ø6.0×2.2mm Mikrofon Pc Notebook Professional Kulaklık 2 Yıl Distribütör Garantili
www.havitstore.com.tr
''combatry'' koduyla 934TL'ye düşüyor.
Turtle Beach ürünleri birkaç gündür forumda paylaşılıyor, onlara da bakılabilir.
PS4, PS5, PC, NİNTENDO SWİTCHTE KULLANILABİLİR.
İnceleme yorumlarına göre ses kalitesinin iyi olabileceğini umut ediyorum. Rtingste tüm bilgiler mevcut, yine de yazayım Kablolu kullanılmıyor. Şarjda iken de kullanılabiliyor. Bluetooth yok. Alınır mı diye soranlar var, bence alınır çünkü marka bilinen bir Amerikan markası ve fiyatı 100 dolarmış. 801 TL şaka gibi bir fiyat daha ne olsun Bu arada siparişim kargoya verilmiş.
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
600 serisinden sonra 700 serisi de pazarama sitesinde indirime girmiş gözüküyor.En önemli fark bluetooth özelliğinin eklenmiş olması.Bazı hesaplara tanımlanan ekstra indirim kuponu ile daha uyguna geliyor.1 adet 1040 tl olarak sipariş geçtim.