Neler Yeni

3-7k ÇALIŞMA/OYUNCU KOLTUĞU BAKIYORUM

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Bütçe
5000
xDrive XD-1008 Fileli Başlıklı Çalışma Koltuğu Siyah - 6k

Arkadaşlar birkaç modele baktım bu hoşuma gitti biraz daha ergonomik duruyor, gördüğüm eksiği kolçağı sabit ve ayağı metal değil, güçlendirilmiş poliamid diyor, bu biraz kafamı karıştırdı

Diğer baktığım modeller

Seduna Thunder Pro Hareketli Kol Yönetici Koltuğu - 4k (bu promosyon + nays kampanyalarla falan 3.6ya geliyor sanırım, bayağı uygun diğerlerine göre, iş görür mü rahat mıdır bilemiyorum)

Calitte Spark Sx Krom Ayak Uzatmalı Çalışma Koltuğu - 5k (sadece ayak desteği sedunanın önüne geçiriyor da 1.2-1.4k civarı fark oluyor fiyatta)

Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu - 5.9k

Calitte Samurai SS Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah - 6.2k

Exvega Vesta Profesyonel Kumaş Oyuncu Koltuğu - 7k ( bu, bugün düştü sanırım, incelemedim bile henüz)

NOT: %100 EMİN BİR ŞEKİLDE, ASLA DERİ BAKMIYORUM, yaşadığım yer çok sıcak zaten deriler acayip terletiyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe Zobu
Hawk alma sakın ben kullanıyorum ve iyi değil fiyat bandındaki ürünlere göre, calitte spark bi hoş durdu gözüme

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk alma sakın ben kullanıyorum ve iyi değil fiyat bandındaki ürünlere göre, calitte spark bi hoş durdu gözüme
Ben de spark sipariş geçtim konuyu açtıktan 1 saat sonra, umarım pişman etmez. Ayak uzatma, krom ayak, bel, başlık ve kolçak ayarlanabilir. Hoşuma gidebileceğini düşündüğüm özellikler bir arada olunca cezbetti.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Selamlar memnunmusun koltuktan
Selam Hocam ilk gelen sırtta file yırtıktı, yolladım yenisini yolladılar onun da filesi iyi sıkıştırılmamıştı geri yolladım gene geldi bu sefer sorunsuz gibi ama bu süreçten dolayı uzun süre deneyimleyemedim, özel olarak sormak istediğiniz bir şey varsa belirtin. Genel olarak rahat gibi. Kolçağı biraz fazla hareket ediyor (kol dayanan kısım sağa sola yani) bu daha sabit dursa daha iyi olurdu. Şimdi söyleyeceğim benim masamın ölçüsüyle alakalı olabilir, masaya iyice yaklaşamıyorum. Yukarı aldığımdan olabilir. Masanın altı boş değil alttan giremiyorum o yüzden bu benle alakalı olabilir. Oturma süngeri bence iyi sertlikte.

Daha birkaç (5-6) saat anca kullanabildim ama konu tarihine aldanmayın dediğim gibi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Selam Hocam ilk gelen sırtta file yırtıktı, yolladım yenisini yolladılar onun da filesi iyi sıkıştırılmamıştı geri yolladım gene geldi bu sefer sorunsuz gibi ama bu süreçten dolayı uzun süre deneyimleyemedim, özel olarak sormak istediğiniz bir şey varsa belirtin. Genel olarak rahat gibi. Kolçağı biraz fazla hareket ediyor (kol dayanan kısım sağa sola yani) bu daha sabit dursa daha iyi olurdu. Şimdi söyleyeceğim benim masamın ölçüsüyle alakalı olabilir, masaya iyice yaklaşamıyorum. Yukarı aldığımdan olabilir. Masanın altı boş değil alttan giremiyorum o yüzden bu benle alakalı olabilir. Oturma süngeri bence iyi sertlikte.

Daha birkaç (5-6) saat anca kullanabildim ama konu tarihine aldanmayın dediğim gibi
Bende seduna koltuklara bakıyordum fena gelmemişti sizin spark güzel geldi gözüme listeye ekledim. Ben hemen almayacağım konuyu takibe alayım size özelden yazarım 1 hafta sonra falan :D.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Bende seduna koltuklara bakıyordum fena gelmemişti sizin spark güzel geldi gözüme listeye ekledim. Ben hemen almayacağım konuyu takibe alayım size özelden yazarım 1 hafta sonra falan :D.
Sedunayı hiç denemedim, benim de aklımdaydı. Calitte Sparkın (ayak uzatmasız versiyon) bir yorumunda Ofisim için hem muadil hem de Calitte aldım, Calitte çok daha iyi diyordu. Hem onun bahanesiyle hem de ayak uzatma da olsun bi gün lazım olur sürekli kullanmasam bile dedim spark aldım 5ti ben aldığımda normalde 5.5-6 sanırım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Sedunayı hiç denemedim, benim de aklımdaydı. Calitte Sparkın (ayak uzatmasız versiyon) bir yorumunda Ofisim için hem muadil hem de Calitte aldım, Calitte çok daha iyi diyordu. Hem onun bahanesiyle hem de ayak uzatma da olsun bi gün lazım olur sürekli kullanmasam bile dedim spark aldım 5ti ben aldığımda normalde 5.5-6 sanırım
Gıcırdama falan yapmasın da sıkıntı yok.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Altan
Kanka senle ben napcaz ya aldın mı sen koltuk hala bakıyomusun benim gibi
Hocam bende arıyorum
130 kilo 190ım
Uygun koltuk bulamıyorum exvega alayım diyorum tonla sorunlular çıkıyor
İyi madem alayım dedim bari bugün bir baktım 6700 den 7700 olmuş

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
Kanka senle ben napcaz ya aldın mı sen koltuk hala bakıyomusun benim gibi
Kral hala alamdım çok terddütteyim. Hawk için gıcırtı ve rahat değil deniliyor. Exvega da ise müşteri desteği konusunda şüpheliyim sen ne yaptın peki

Top Bottom