Neler Yeni

3 AY BİLE KALMADI FAKAT HALA ÜNİVERSİTE İÇİN KARAR VEREMEDİM

mewmawko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Abilerim ablalarım yardım edin lütfen, çok büyük gelecek kaygısı çekiyorum içten içe yiyor beni 3 ay kaldı ben hala üniversite için hangi bölümü istediğime karar veremedim ve buraya da bir sormalıyım diye düşündüm. Havacılık ve turizm dışında pek bir ilgi alanım yok ama ana odağım üst düzey olmasa da iyi bir hayat geçirebileceğim paraya sahip, bilgisayar başında olmayan ve çalışma saatleri ağır olmayan bir bölüm. Her gece yastığa kafamı koyduğumda ne olacak geleceğim ne yapacağım ya başarılı olamazsam ya başarısızlık olursam düşünceleri beynimde asalak gibi ruhumu karanlığa gömüyor resmen.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İyi bir sıralama yapıp 10 büyük üniversiteye giremedikten sonra üniversite okumanın anlamı yok. Eğer büyük 10 üniye giremezsen de istediğin bir bölümü seç, sosyal ortamı ve hocalarına dikkat ederek seç. Çevre kasmaya ve sosyalleşme özen göster. Ülkede her şey tanıdıklar ile dönüyor. Çok insan tanıyabileceğin büyük şehirde okumanı önemle tavsiye ederim öyle bir durumda

JSezar

80+ Silver
Bunları hiç düşünme,akışına bırak ve olacak olanlar olsun.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka kendine bir hedef belirleme zaten çok az zaman kalmış sen en iyisi şuanlık gündelik olarak paragraf çöz, problem çöz eksiklerini gider sınav sonucu açıklanınca sonucuna göre karar verirsin ille de hedef seçmene gerek yok hedef belirlemesen de çok iyi netler yapabilirsin şuanlık tek hedefin eksiklerini kapatıp yüksek sıralama yapmak olsun hedefini puanına göre seçersin

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
sıralama hedefi koy her türlü sınav sonucuna göre bölüm veya üniversite seçiceksin

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Büyük bir üstad söyle derdi " üni okuyacaksınız çevre edinmek için okuyun " yani yazılım vs okumayacaksan ve kendini geleceğin dünyasında olan bir mesleğe adamayacaksan üni okunmaz bu benim kendi şahsi görüşüm 20 yaşındayım liseyi bitirir bitirmez kitap yüzünü açmadım sınava bile girmedim diğer sene belki çevremi genişletmek için girerim o kadar

omer_34

80+ Silver
hangi üniye veya bölüme gitsem diye hedef koymaktansa sıralama veya net hedefi koy. tecrübe etmiş biri olarak konuşuyorum istediğin kadar hayal kur sonuç istediğin gibi gelmedikten sonra yine seveceğin bi bölüm bulabiliyorsun ama net hedefi gerçekten etkili oluyor

Top Bottom