Neler Yeni

3 Aydır Aynı Hareketleri Yapıyorum

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Arkadaşlar 2.5 Ay Oldu Diyebilirim Başlayalı Hocama Sen Çalıştır Beni Dedim Yani Aslında Bana Hareketler Çalışacağım Bölge Konusunda Bir Şeyler Göster Dedim 3 Aydır Aynı Şeyleri Yapıyorum 4X15 Ne Bişey Ekledi Her Gün Gidip Soruyorum Yeni Bişey Var mı Diye Eklemiyor Doğru mu Yapıyor Yoksa Çok Takmıyor mu Beni Anlamadım Hareketleri Eke Koyucam
1656719284615.png
1656719309678.png
1656719322385.png
1656719340811.png

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Her salona yeni başlayan kişiye gösterilen hareketler, dediğin süre kadar yaptıysan vücudun ağırlıklara ve spora alışmıştır diye düşünüyorum. Artık ağırlığı yerine koyarken ayak titremeli antrenmanlara başlıyorsun.. PPL yapmanı tavsiye ederim, Push Pull Legs.

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar 2.5 Ay Oldu Diyebilirim Başlayalı Hocama Sen Çalıştır Beni Dedim Yani Aslında Bana Hareketler Çalışacağım Bölge Konusunda Bir Şeyler Göster Dedim 3 Aydır Aynı Şeyleri Yapıyorum 4X15 Ne Bişey Ekledi Her Gün Gidip Soruyorum Yeni Bişey Var mı Diye Eklemiyor Doğru mu Yapıyor Yoksa Çok Takmıyor mu Beni Anlamadım Hareketleri Eke KoyucamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hoca'nın sözünden çıkma.
Seni neden takmıyormuş gibi algılıyorsun ki.
Adamın gireceği en fazla zahmet ; şunları şu kadar kere yapacaksın diyecek hepsi bu.
Üşenme veya seni takmama gibi bir durum olmaz,olamaz.
Hocanı dinlemeni öneririm.
İyi sporlar dostum.

Can...

80+ Platinum
Hoca'nın sözünden çıkma.
Seni neden takmıyormuş gibi algılıyorsun ki.
Adamın gireceği en fazla zahmet ; şunları şu kadar kere yapacaksın diyecek hepsi bu.
Üşenme veya seni takmama gibi bir durum olmaz,olamaz.
Hocanı dinlemeni öneririm.
İyi sporlar dostum.
Olabiliyor kanka takmama durumu bizim salonda hoca var umrunda değil hatta ilk geldiğimde hareket bile göstermedi 2arkadas gitmiştik benim salonun sahibi kesinlikle hak etmiyor kazandığı parayı arkadaşın dediği gibi takmayan hocalar var

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en azından 1 ay daha hocama sormaya devam ederim eklemezse bir şeyler bireysel çalışırım artık

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Üzgünüm ama hocan seni takmıyor. 3 ay boyunca aynı hareketleri yapmamalısın. Elbet yeni şeyler eklemeli en kötü her güne ayrı ayrı makineler koymalı. He dersen her gün farklı makinelerle çalışıyorum benim haftalık programım var amenna ama böyle olmaz.

Kadir_1987

80+ Silver
Olabiliyor kanka takmama durumu bizim salonda hoca var umrunda değil hatta ilk geldiğimde hareket bile göstermedi 2arkadas gitmiştik benim salonun sahibi kesinlikle hak etmiyor kazandığı parayı arkadaşın dediği gibi takmayan hocalar var
tabii ki haklısın.
Demek istediğim şey şu.
En baş da hareketler verilir ( ki ilgilenmiş ve göstermiş ) ve vücut alıştığı zaman sporcu programı da ona göre farklılaşır. ( Bunu zaten biliyorsun )
Demekki hocası henüz doğru zaman olmadığını ve bu hareketler ile belli bir süre daha devam etmesi gerektiğini uygun görmüştür demek istiyorum.
Umalım da hoca ilgili olsun.
Yüzyüze görmeden bir şey diyemem ama salon yoğunluğu ve gereksiz tonlarca soru oluyor mu olmuyor mu ve hocanın işini ne denli sevdiği , bunların hepsi birer etken.

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aslında ilgili birisine benziyor berbaer gittiğim bir kaç arkadaşımı farklı şeylere geçirdi sırt bench press vs. ben geride kaldım belki zamanını bekliyordur

Kadir_1987

80+ Silver
hocam aslında ilgili birisine benziyor berbaer gittiğim bir kaç arkadaşımı farklı şeylere geçirdi sırt bench press vs. ben geride kaldım belki zamanını bekliyordur
Aynen.
İlgisiz olsa idi arkadaşlarınla da ilgilenmezdi.
Sabırlı ol.
Herşeyin bir zamanı var.
Hoca'yı dinlemeyip spora gereğinden fazla asılan ve kısa sürede de bırakan tonlarca insan varken yapma.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
tabii ki haklısın.
Demek istediğim şey şu.
En baş da hareketler verilir ( ki ilgilenmiş ve göstermiş ) ve vücut alıştığı zaman sporcu programı da ona göre farklılaşır. ( Bunu zaten biliyorsun )
Demekki hocası henüz doğru zaman olmadığını ve bu hareketler ile belli bir süre daha devam etmesi gerektiğini uygun görmüştür demek istiyorum.
Umalım da hoca ilgili olsun.
Yüzyüze görmeden bir şey diyemem ama salon yoğunluğu ve gereksiz tonlarca soru oluyor mu olmuyor mu ve hocanın işini ne denli sevdiği , bunların hepsi birer etken.
2.5 ay alışma antremanı için fazlasıyla uzun bir süre.

Top Bottom