3 aydır çözemediğim youtube video izlerken altta çıkan çubuk

Rashoumoon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
İyi günler herkese. youtubede video izlerken altta kaydırma çubuğu çıkıyor bazı videolarda çıkıyor bazı videolarda çıkmıyor internete çözümünü arattığımda bir çözüm bulamadım kimisi bilgisayarla windowsla alakalı diyor kimisi google ile kimisi youtube ile ama bir çözüm yok neden oluyor nasıl düzeltecem gram anlamadım.. arkadaşlar 3 aydır çözemedim operada sıkıntı yok eklentiyi herşeyi kaldırdım yok aynı gitmiyor sadece 1 kişi yazdı bilen yok çözümü

Ekler

• Desktop Screenshot 2025.04.24 - 21.07.28.59.png
    Desktop Screenshot 2025.04.24 - 21.07.28.59.png
    22.2 KB · Hit: 95
bende de 2 gündür var çözemiyorum hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz, ben opera gx kullanıyorum.

tarayıcı güncel mi değilse o yapabilir
bir kaç eklenti yapabilir
tema varsa o yapabilir

Merhaba, arada bende de oluyor ama mouse oynatınca veya simge durumuna küçültüp tekrar açınca düzeliyor. Sizde sürekli sabit mi kalıyor?

Bendede bazen öyle oluyor geçici çözüm ctrl basılı tutup siteyı küçültmek yada büyültmekti bir tık

Merhaba, arada bende de oluyor ama mouse oynatınca veya simge durumuna küçültüp tekrar açınca düzeliyor. Sizde sürekli sabit mi kalıyor?
sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de 2 gündür var çözemiyorum hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz, ben opera gx kullanıyorum.
sadece googleda oluyor operada olmuyor nedense

tarayıcı güncel mi değilse o yapabilir
bir kaç eklenti yapabilir
tema varsa o yapabilir
nasıl güncelleyecez aslında güncel olması lazım silip tekrar indirdim bu sorundan

sabit

sadece googleda oluyor operada olmuyor nedense

nasıl güncelleyecez aslında güncel olması lazım silip tekrar indirdim bu sorundan
15 Nisan'da bir sürüm gelmiş onun haricinde tema vs varsa da kaldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri