Dns ile erişim mümkündiscord yok ki
40 TL aktif ilanlardaxboxtan gelen 3 aylık nitrom var kaça alırsınız?
Alıcak var mı 40 TL'ye
nasıl yani sunucuya boost basarak nasıl alıcam para?o fiyatlara millet bilindik satıcılardan alır satıcılarda 1 tane almaz tanımadıgı birinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir hesaba çek o nitroyu bir suucunuya 3 ay boost bas daha çok para alırsın kolayca
Arkadaşın demek istediği konu şu Nitro Boostun olduğu için 2 adet boost hakkın var bunu bir sunucuya normal nitrolu veyahut nitrosuz bir kullanıcı boost basmak istediğinde 1 adet boost başına 97,25 TRY ödemelidir sende ise 2 adet boost var yani bu da 194,5 TRY eder sen bunu sunucu sahiplerine örnek 100 tl ye basabilirsin böylece 1 boost fiyatına 2 adet boost basmış oldun bu da sunucu sahibinin ekonomik olarak işine gelir böylece boost hakkın üzerinden para kazanabilirsin.nasıl yani sunucuya boost basarak nasıl alıcam para?
Sunucu sahipleri toplu bir şekilde 3 de 1 fiyatına alıyorlar. 100tl ye satması mümkün değil.Arkadaşın demek istediği konu şu Nitro Boostun olduğu için 2 adet boost hakkın var bunu bir sunucuya normal nitrolu veyahut nitrosuz bir kullanıcı boost basmak istediğinde 1 adet boost başına 97,25 TRY ödemelidir sende ise 2 adet boost var yani bu da 194,5 TRY eder sen bunu sunucu sahiplerine örnek 100 tl ye basabilirsin böylece 1 boost fiyatına 2 adet boost basmış oldun bu da sunucu sahibinin ekonomik olarak işine gelir böylece boost hakkın üzerinden para kazanabilirsin.
hıc ugrasma degmezxboxtan gelen 3 aylık nitrom var kaça alırsınız?
Hangi sunucu kanka bu bende bunu soruyorum ucu havada örnek vermeyinArkadaşın demek istediği konu şu Nitro Boostun olduğu için 2 adet boost hakkın var bunu bir sunucuya normal nitrolu veyahut nitrosuz bir kullanıcı boost basmak istediğinde 1 adet boost başına 97,25 TRY ödemelidir sende ise 2 adet boost var yani bu da 194,5 TRY eder sen bunu sunucu sahiplerine örnek 100 tl ye basabilirsin böylece 1 boost fiyatına 2 adet boost basmış oldun bu da sunucu sahibinin ekonomik olarak işine gelir böylece boost hakkın üzerinden para kazanabilirsin.
nerden bilelim dostum hangi sunucunun boosta ihtiyacı olduğunu git sor sunucu sahiplerine herşeyi önünde bekleme yahuHangi sunucu kanka bu bende bunu soruyorum ucu havada örnek vermeyin