En sağdaki numpad yok %75 keyboard olarakta geçer.TKL ne oluyor
beğendiysen ve beyaz falan ban uyar diyorsan gidertkl isyiuorum knk numpadli değpil mi o
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-tkl-rog-nx-red-beyaz-rgb-mekanik-gaming-klavye_u15085 knk 1800 TL alınır mı sence
sorunlu diyen bir çok arkadaşım varNeden ustam
evet sen iyice araştır.lamzun geldi mi bu aradaAlalah oysaki profesyonel arena da çok kullanılan bir klavye
Boşuna kendimizi yırtmamıştık konu altındageldi kanka kullanıyorum çok memnunum acaba incelem çeksem mi diye düşünüyorum
Normal G Pro alınmaz alırsan G Pro X alknk bu klavye nasıl bilmiyorum ama çok hoşuma gittiği için öneriyorum. Lol hiç oynamam aslında sevmem bile ama klavye çok gzel
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-010537 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kanka aldım bu gün ya Asus indirime de girmiş 3 K vermektense 1800 e hallerimBoşuna kendimizi yırtmamıştık konu altında
Normal G Pro alınmaz alırsan G Pro X al
@Eren Cem Gücingeldi kanka kullanıyorum çok memnunum acaba incelem çeksem mi diye düşünüyorum
güzel olmuşKanka aldım bu gün ya Asus indirime de girmiş 3 K vermektense 1800 e hallerim
@Eren Cem Gücin
Alıntıyı görüntüle